Olur neden olmasınNego Çorbayıda geceden yapsam nolur ya
Babalarıyla gönderdim bu sene. Hep ben koşturuyorum biraz da o katılsın böyle etkinliklerine dedim. Akşama kadar da bahçede oynadılar bugün.Oyyy ellerine sağlık bi yorgunluk çayı içeriz akşam sen evde yoruldun ortada iş vardır ben sokakta yoruldum bi halt yok
Gız anam az dur gemiklerin diynensin sen toplarken bizim ezan yeni okunuyoduMutfak toplu
Babalarıyla gönderdim bu sene. Hep ben koşturuyorum biraz da o katılsın böyle etkinliklerine dedim. Akşama kadar da bahçede oynadılar bugün.
Çayım hazır ,çamaşırı toplayıp oturucam.
Benimde topluMutfak toplu
Benimde toplu
Oturursam kalır napıyımGız anam az dur gemiklerin diynensin sen toplarken bizim ezan yeni okunuyodu
Al benden de o kadar. Ortopedik terlik bakıyordum kendime şimdiBugünün yoruluğu nasıl gecer bilmem ayak tabanlarım sızlıyor
Yardıma geleyim hemen toplarızSon pide parçasına tereyağ sürdüm
Terlik hiç giyemiyorum benAl benden de o kadar. Ortopedik terlik bakıyordum kendime şimdi
Çayda içiyozBoğazıma dizdiniz ha toplu mutfaklarınızla
Al mutlaka sen sürekli ayaktasınAl benden de o kadar. Ortopedik terlik bakıyordum kendime şimdi
Yarına canım. Bulaşığı halledeyim inşallah sahura anca toplanır benim mutfak.Yardıma geleyim hemen toplarız
Misafirin ne zaman
Ulan benim nazarım değiyor mu acaba yaKomşunun oğlunun uçu bitmiş istedi yetek kirtasiye malzemeleri olan kutuyu çıkardım Küçük cadıya şenlik oldu herşeyi dağıttı gitip toplayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?