Bende sevmiyorum ama üşütmemek için giyiyorum sürekli ayaktayım elzem oldu artıkTerlik hiç giyemiyorum ben
En özendiğim şey valla ama alışkanlık edemedim
Sinsiden sinsiden iş çıkarttım belkide allah affetsin
Sinsiden sinsiden iş çıkarttım belkide allah affetsin
Yok canım oluşmadı ama çok özenirim terlikle gezenlereEfser Topuk dikeni olmuştu bende terliksiz basamıyodum kilo varsa hele daha fena rahatsız ediyo terliksiz durmak
Abartma lan
O kadar özenme ama gerekli bişey yaniYok canım oluşmadı ama çok özenirim terlikle gezenlere
Ödevlerden kapıları silmeyi almak istiyorum ama iş yapacak enerjim ve istediğim var da bebe müsaade etmiyor. Bu saate kadar;
Yatağı topladım,
Duş aldım. Duştayken saç maskesi ve yüz peelingi yaptım,
Kendime ve kızıma kahvaltı hazırladım, bitince mutfağı topladım, bulaşık makinasını çalıştırdım. Birkaç parçayı elde yıkadım,
Dün yıkanan çamaşırları topladım katladım,
Bir makina çamaşır yıkandı onları serdim,
Bugünün ve yarının yemeğini yaptım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Mutfak yine dağıldı onları topladım makinaya koydum,
Birazdan kız yemek yiyecek etraf üstü başı yine savaş alanına dönecek
Hem bize hem kızıma çorba yapmam lazım akşam için. Banyodan sonra saçlarımı daha tarayamadım o iş var. 6 gibi kızımı bir dışarı çıkarmak istiyorum, ben de biraz yürüyüş yapmış olurum. Makinaya çamaşır atılacak. Yerleştirilecek çamaşırlar var. Bir de kaş tüy operasyonu yapsam bugünlük bu kadar yeter.
Lebeniye yapacaksan bende gelecem bananeKöfteli nohutlu çorba sanırım lebeniye adı
Fırında kemiksiz but ve patates
Şehriye pilavı
Zeytinyağlı biber dolması
Sucuklu milföylü börek
Havuç taratordan bozma kendi salatam
Yeşil salata
Etimek tatlısı
İçecekler
Lebeniye yapacaksan bende gelecem banane
AynenTorunlar gitti geldin abla
Öğleye kadar evdeydim anca rutin sil süpür wc banyo yaptımEvde olmadığın içindir umarım
Ben varya benden cok yiyenin eline vururum heeeEy gidi sen gelende sofradan yuvarlanarak kalkarız
Ben varya benden cok yiyenin eline vururum heee
O zaman ben de gelirim diyecektim ki alttaki mesajı gördümLebeniye yapacaksan bende gelecem banane
Ben varya benden cok yiyenin eline vururum heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?