Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün evde bir kasırga esti
Yatakların çarşafları sikelendi ve toplandım
Kıza kahvaltı hazırladım mutfağı topladım
Banyo paspasları sirkeledim kaldırdım
Balkonların demirleri sildim büyük bakonun sandelyelerinin ve masanın tozunu aldım halısı süpürüp kaldırdım iki balkonuda yıkadım çicekleri suladım
Tüm evi süpürdüm halıları kaldırdım oturma odasının halısı ile mutfağın halısın balkon demirine atıp biraz havalandırdım
Koltuk ve kirlentleri süpürdüm
Tüm evin tozunu aldım,toplanacak kitapları topladım
Evbeyen ve büyük banyoyu lavabosunu klozeti çamaşır suyula ovdum tezganı dolap kapaklarını sildim
Yemek hazırlığımı yaptım ocağa koydum (kuru fasülye pilav salata vardı menüde )bulaşık makinesini çalıştırdım
Koltukları ve kirlentlerini yumuşatılı su nemli bezle ile tozunu aldım
Yatak odalarını,salon, oturma odasının. Ara antireleri yerini mopla sildim ,mutfağı ve büyük balkonun yerini tekrar elimle sidim halısını serdim
Pencere önlerinide sildim
Misafir lavabosunu çamaşır suyula ovdum yıkadım tezgahını dolabının kapaklarını sildim
Kısa proğoramda çalışacak giysiler vardı onun için kaç makine olduğunu bilmediğim çamaşır yıkandı serdim 3 makinede uzun proğram çamaşır yıkandı Serildi
İftar sonrası mutfak toplandı makineyi boşaltmak zor gelince tüm bulaşığı elimde yıkadım ocağıda sildim

Son düzenleme:
Çorbalar yapıldı,
Saçımı taradım,
Yarım saat yürüyüş yaptım, biraz parkta oturdum,
Çöpü attım,
Bir makina çamaşır yıkandı, kuruyanları katladım,
Yemekten sonra mutfağı topladım. Kalan yemekleri küçük tencerelere koydum,
Ocağı sildim,
Tuvaleti temizledim,
Çamaşırları yerleştirmek ve kıl tüy operasyonu kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…