Seni de yerim hey yavrum heyBenle tanışmadığın ne kadar belli
Bebisim ben seni seviyorum ama misafir gittiğim eve ikinci bjr misafir olarak rahmetli babam gelse kabul edemem ahahhahahahO zaman ben de gelirim diyecektim ki alttaki mesajı gördüm
Bebisim ben seni seviyorum ama misafir gittiğim eve ikinci bjr misafir olarak rahmetli babam gelse kabul edemem ahahhahahah
Bebisim ben seni seviyorum ama misafir gittiğim eve ikinci bjr misafir olarak rahmetli babam gelse kabul edemem ahahhahahah
Canini yerim senin en sevdigim bebisim sensinKırmızı çizgine saygı duyuyorum Jesim
Kimin la bu dinazorlar zamanindansa ben bilmem ahahhajajjajaEsmersen hele uff kimin şarkısı buuuuJES
Kimin la bu dinazorlar zamanindansa ben bilmem ahahhajajjaja
Bende olim sana bonbonummmmm yerim yerimmmmmEle datlı bi gız idimki oyy gubban olim bana
Kim la ben dunyada yoktum ne bilem mubarek ahhahahah92 yılında işte ben 7 yaşındayım
O ağzın keto gibi olacak yalandan herkese en sevdiğim demektenCanini yerim senin en sevdigim bebisim sensin
Küçülde cebime gir kaç yaş var lan aramızda yüzleşelim artıkKim la ben dunyada yoktum ne bilem mubarek ahhahahah
8 sene az degil ki. Dinozor domdomKüçülde cebime gir kaç yaş var lan aramızda yüzleşelim artık
Keto kim sizin köyün delisi miO ağzın keto gibi olacak yalandan herkese en sevdiğim demekten
Keto kim sizin köyün delisi mi
Ablami dedim la benAy bayılazam hiç bişeyden haberi yok o 8 senede noldu ya ben baya ablanım demek zıkkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?