Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben varya benden cok yiyenin eline vururum heee

Benle tanışmadığın ne kadar belli

O zaman ben de gelirim diyecektim ki alttaki mesajı gördüm

Bebisim ben seni seviyorum ama misafir gittiğim eve ikinci bjr misafir olarak rahmetli babam gelse kabul edemem ahahhahahah
Hepiniz bana gelin misafir gelince ordu gelecek gibi yemek yapıyorum, millet yiyor patlıyor bir de ellerine saklama kapları ile veriyorum
Jes kimsenin yediğinde gözün kalmaz merak etme

Evi topladım.
Çocukların giysi dolaplarına el attım.
Kendi giysi bölümümü düzenledim simetrik durmuyordu
Katlanmış çamaşırları yerleştirdim.
Banyo lavabosunu ovdum, klozete deterjan döktüm.
Yıkanmış tencereleri kaldırdım.
Evi havalandırdım.

7 de bi kalktım sonra az daha yattım uyudum işte biraz yeter.
Şimdi işlere girişme zamanı.

Şov mas go ooooonn
Millet ne işler yapmış hatunun misafiri gelecek yatiyürrr

Kolay gelsin noterimsu

teşekkür ederim bebegimsu
küçük oda derlenip toplanacaktı.
çeyiz sandığımı boşalttım kullanacaklarımi vereceklerimi ayırıp çıkardım.
oğlanın küçülenler vakumlu poşetteydi sandığa sigdi onlar ortadan kalkmış oldu.
çekmeceli kasiklik vardı onu da bebek kıyafetleri koymak için sifonyerin dolabına koydum.
ilk üç aylık kıyafetleri alır galiba.

eşim kalkacak da beraber ev temizlicez

Merhaba hanımlar.Oğlanla birlikte kahvaltı yaptık emzirdiğim için ara ara tutamıyorum.Baba ķız uyuyorlar iş yapacağım ama kıyamıyorum gürültü çıkmasın diye uzanıyorum beklemedeyim. Bugün terasta halı yıkayacağım eşimde suyunu çeker.Şok markete fakir halı şampuanı geliyor hep onu kullanıyorum çok memnunum ve de beyaz sabun az birazda lekelere faiyri.

Kolay gelsin:) Allah yardımcın olsun canım hamileyken iş yapmak çok zorlayıcı oluyor çabucak biter inş.

Kolay gelsin:) Allah yardımcın olsun canım hamileyken iş yapmak çok zorlayıcı oluyor çabucak biter inş.

eşim kalksa bi yerden baslicaz da adam sabaha kadar oturup akşama kadar yatmak istiyo
şu işleri bitirsem agirlasmadan keşke

eşim kalksa bi yerden baslicaz da adam sabaha kadar oturup akşama kadar yatmak istiyo
şu işleri bitirsem agirlasmadan keşke
Haklısın canım erkenden bitirmekte yarar var erkekler işte.Sen yinede çok yormadan yavaş yavaş yap bitir.Kafanda rahatlamış olur en güzeli.

Halıları ıslattım bi tur sabunlayıp köpürttüp çıktım. Eve indim namaz kılacağım bebişi emzirdim, yatırınca devam edebilirim inş. Mutfakta dağınık beni bekliyor.Bugün hava 34 derece şaka gibi çok sıcak halı için seçtiğim güne bakın Hissedilen sıcaklık burada hep daha fazladır nemden dolayı. Bakalım ne edicez bugün Rabbim kolaylaştırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…