Beni davet etmezsen olur böyleTatlının muhallebisine şekeri unutmuşum ya
Bebegimsu noterimsu zikkimsuteşekkür ederim bebegimsu
küçük oda derlenip toplanacaktı.
çeyiz sandığımı boşalttım kullanacaklarımi vereceklerimi ayırıp çıkardım.
oğlanın küçülenler vakumlu poşetteydi sandığa sigdi onlar ortadan kalkmış oldu.
çekmeceli kasiklik vardı onu da bebek kıyafetleri koymak için sifonyerin dolabına koydum.
ilk üç aylık kıyafetleri alır galiba.
eşim kalkacak da beraber ev temizlicez
az zamanda kendi çapımda çok ve büyük işler başardım cesBebegimsu noterimsu zikkimsu
Haklısın canım erkenden bitirmekte yarar var erkekler işte.Sen yinede çok yormadan yavaş yavaş yap bitir.Kafanda rahatlamış olur en güzeli.
Halıları ıslattım bi tur sabunlayıp köpürttüp çıktım. Eve indim namaz kılacağım bebişi emzirdim, yatırınca devam edebilirim inş. Mutfakta dağınık beni bekliyor.Bugün hava 34 derece şaka gibi çok sıcak halı için seçtiğim güne bakınHissedilen sıcaklık burada hep daha fazladır nemden dolayı. Bakalım ne edicez bugün Rabbim kolaylaştırsın..
toz kremsantiyle karistirsan tatlanir belki bonusum. tatliyi komple yapmış mıydınTatlının muhallebisine şekeri unutmuşum ya
Negocum kaptanım bugün ütü yapmasam olur mu çünküsü ev dip köşe temizlenecek ve pestilim çıkacak24 nisan ödevi
Mutfak veya salon masa sandalyelerini silmek.
Ütü yapmak tabii ki
kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
@Onyilsonra_
@N u r
@Selizay
Eva
@zeynebzeyneb
@A R Y A
@Anka
Bebemin enn en en birinci teyzesi samdanikoaz zamanda kendi çapımda çok ve büyük işler başardım ces
sen napiyosunnasıl gidiyo minik adamla
Bebemin enn en en birinci teyzesi samdanikoagzina tükürem ben onun disler gelecek sanirim uykular haram oldu ahahhahahah
Bayram tatili için gideceksin demi canım?Allah kolaylık versin canım hem sana hem bebise
inşallah rahat çıkarır dişlerini tospacan
ben de ankaraya gitcem hem onun hazırlığını yapıyorum hem idari izin kalktı evin yığılan işlerini ve doğuma hazırlık işlerini yapıyoruminşallah yetişecek doğuma kadar
Bayram tatili için gideceksin demi canım?
İşte Adana'nın adamı terden yapış yapış eden sinirleri tavan yaptıran o çöl sıcaklıkları gelmeden bi girişmek istedim.kemiklerin ısınsın istedin galiba
34 derecede hali yikamak için geçerli bi motivasyonun olmali
Kolaylıklar diliyorum canımAllah kolaylık versin canım hem sana hem bebise
inşallah rahat çıkarır dişlerini tospacan
ben de ankaraya gitcem hem onun hazırlığını yapıyorum hem idari izin kalktı evin yığılan işlerini ve doğuma hazırlık işlerini yapıyoruminşallah yetişecek doğuma kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?