Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oh mis gibi olmuş
Benim dünki halim bugün adım atarken bile her yerim ağrıdı egzersiz yapıp hamlamış gibi vücudum
Oyyy Nego ben bittim
Kalan yapılacakları da yaptım ohh evim mis oldu ama ben de pert oldum

Yalnız şu Pella bezler övüldüğü kadar varmış resmen aşık oldum heryeri silmek istedim

Oyyy Nego ben bittim
Kalan yapılacakları da yaptım ohh evim mis oldu ama ben de pert oldum

Yalnız şu Pella bezler övüldüğü kadar varmış resmen aşık oldum heryeri silmek istedim
Google teyzeye bi sorayım bakayım pella bezler nasıl bi şeymiş

Selam canlar nasılsınız
ayy hiç halim yok eşim sağolsun kaynım sağolsun yardım ettiler de yarın son kez daha çıkıp halıları sericez sıfır halim var yap yap bitmedi son rutuslar kaldı bakalm bu hafta içi cikicaz sanirjm bı de burdaki eşyaları toplicam çıkınca orda yerleşicek çok zor çok

Tam bayram temizliğinijnde temizliği oldu yarın son bı kaç rutuşş kaldı o da biterse taşındıktan sonra yerleştirme olayları kaldı bı de benim odam yatak olmadığı için herşey ortada
burda da yatsida yarım saat kesitirdim öyle dinlendim ancak şimdi bulaşık makinesi bosalticam

Merhaba, iyi akşamlar. Bugün;
Yatağı topladım,
Kendime ve kızıma kahvaltı hazırladım. Dağılan mutfağı topladım. Bulaşık makinasını çalıştırdım ve birkaç parçayı da elde yıkadım,
Dün yıkanan çamaşırları topladım ve katladım,
İki makina çamaşır yıkandı,
Ütü yaptım,
Yerleri sildim ,
Kızımı yıkadım,
Bulaşık makinasını boşalttım, elde yıkadıklarımı yerleştirdim,
Yemekten sonra mutfağı topladım,
El havlularını değiştirdim,
Kızımın dağıttığı çekmeceleri topladım birkaç kere.

Bugün çok şey yaptım sanmıştım ama şimdi yazınca da çok değilmiş. Çok uykum geldi ama birkaç sayfa kitap okuyup öyle yatmaya çalışacağım. Hayırlı geceler diliyorum.

Makineyi boşalttım.
Evi süpürdüm.
Akşama yine misafirim vardı yemek ve tatlı yaptım. Bugün çok yorulmadım iyi ki annem iyi ki ablamlar var. Herşeyi onlar yaptı yemekten, çaydan, meyveden tek bir bardak bile bırakmadılar bana herşeyi topladılar.
Dün de kayınvalidemler, görümcemler ve eşimin bebekli teyzesi vardı evimi darmadağın edip gittiler herşey bana kaldı.
İnsanın ailesinden başkası yanmıyor kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…