Aslan parcasi beeeee aksi mi olurdu sanki. Haftaya ben geliyorum karşıya aahhahahahahÇok güzel ağırladım misafirlerimi gönderdim çok şükür
Kalbi duracak kadinin yapma jesAslan parcasi beeeee aksi mi olurdu sanki. Haftaya ben geliyorum karşıya aahhahahahah
Benim çocukların kavgasından mızırtısından ona kaldıBen elini sürdürtmedim kadınahemen topladım zaten mutfak topluydu ama şu an çay karpız bulaşığı var
Pella candır yaa satışını yapıyorum ben onunOyyy Nego ben bittim
Kalan yapılacakları da yaptım ohh evim mis oldu ama ben de pert oldum
Yalnız şu Pella bezler övüldüğü kadar varmış resmen aşık oldum heryeri silmek istedim
Neymiş bakayım pahalıysa almam amaOyyy Nego ben bittim
Kalan yapılacakları da yaptım ohh evim mis oldu ama ben de pert oldum
Yalnız şu Pella bezler övüldüğü kadar varmış resmen aşık oldum heryeri silmek istedim
Pella canım. Çok fazla sahtesi var bunların Etiketi böyle ve asma aparatı varsa orjinal.Perla diye biliyodum pella aynısımı acaba
Geçen seneden beri kaç kere yazdım beni hiç kaale alan olmamış vay beNeymiş bakayım pahalıysa almam ama
Sayılmaz negom ya bize değerNeymiş bakayım pahalıysa almam ama
Nasıl hayran anlattıysam artıkGeçen seneden beri kaç kere yazdım beni hiç kaale alan olmamış vay be
Nette mi satışı?benim cam bezine ihtiyacım varPella yazıyor canım baktım şimdi:)
Bir güzel cam sildi Bonuscum varya sanat resmen
Yok canım bu benim dediğim perla çok eski 10 sene önce bi akrabamız satmıştı ondan almıştım dokusuda aynı değil zaten benim dediğim rosmanın bezine benziyordu. Bunu alıcam inşallah siz memnunsanız çok cam siliyorum çünkü.Pella canım. Çok fazla sahtesi var bunların Etiketi böyle ve asma aparatı varsa orjinal.
Tövbe hatırlıyosamGeçen seneden beri kaç kere yazdım beni hiç kaale alan olmamış vay be
Bundan sonra engin bilgilerimi paylaşmıyorum bendeTövbe hatırlıyosam
Ben satıyorum benden alabilirsiniz dermişimNette mi satışı?benim cam bezine ihtiyacım var
Ben beze o kadar para vermem işimi görüyor evdekiler.Geçen seneden beri kaç kere yazdım beni hiç kaale alan olmamış vay be
İnternette 3 lüsü 65 TL ydi galiba.Ben satıyorum benden alabilirsiniz dermişimşaka tabi kargo anlaşmam olmadığı için pahalıya gelir. Cam bezi olarak düşünme kapı, fırın, davlumbaz, ocak, dolap, halı, koltuk, her yerde muhteşem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?