Telefona kavuştum deGünaydın
Valla benim işimi azaltsın veririm ben. Tupper da aynı şekilde benim hayatımı aşırı kolaylaştırıyor. Bi de pahalı atletle siliyoz diyenler geldi 2 şer üçer paket aldı sonraBen beze o kadar para vermem işimi görüyor evdekiler.
Sen = tupper sın burda
75 bizimİnternette 3 lüsü 65 TL ydi galiba.
Kuzum arkadaşız şurda valla anlaşman olsa alırdımdaBen satıyorum benden alabilirsiniz dermişimşaka tabi kargo anlaşmam olmadığı için pahalıya gelir. Cam bezi olarak düşünme kapı, fırın, davlumbaz, ocak, dolap, halı, koltuk, her yerde muhteşem
Ben bu bezi kullanıyordum aynlarda kurlamaya gerek yok rahat bir şey sık sil dün marketteki fiyatını görünce şok üzerine şok geçirdimBen beze o kadar para vermem işimi görüyor evdekiler.
Sen = tupper sın burda
Bende uyumuşumGünayyydınn ❤
Sabah uykusu uyumuş bonustan herkeşlere sevgiler
Huzurlu haftalar
Eki Görüntüle 3055050
Aynen kargo çok tutmasa ben de indirim yapardımKuzum arkadaşız şurda valla anlaşman olsa alırdımda
Aynı bez mi yoksa her yere ayrı ayrı farklı ürünler mi satıyor
Pelladan önce ben de bunu kullanıyordum pella açık ara farkla daha güzel ve fiyatı daha uygun canım. Ama çok sahtesi var mutlaka etiketinde pella-eu yazsın ve asma aparatı olsun. Sonra pella aldım beğenmedim demeyinBen bu bezi kullanıyordum aynlarda kurlamaya gerek yok rahat bir şey sık sil dün marketteki fiyatını görünce şok üzerine şok geçirdim
Eki Görüntüle 3055016
2 lisi 7O liraydı ben 40 aldığım dönemide biliyorum o zamanda söylenerek alıyordum bileydim stok yapardım
Pakete aldanma içinden 2 tane minacık bir şey çıkıyor
Araştırayım almaya karar verirsem etiketi sana gösteririmPelladan önce ben de bunu kullanıyordum pella açık ara farkla daha güzel ve fiyatı daha uygun canım. Ama çok sahtesi var mutlaka etiketinde pella-eu yazsın ve asma aparatı olsun. Sonra pella aldım beğenmedim demeyin
65 e var üçlü trendyol da ,belki bir çılgınlık yaparımValla benim işimi azaltsın veririm ben. Tupper da aynı şekilde benim hayatımı aşırı kolaylaştırıyor. Bi de pahalı atletle siliyoz diyenler geldi 2 şer üçer paket aldı sonra
Bimin 101 in desenli bezleri var ben her yere onları kullanıyorumBen bu bezi kullanıyordum aynlarda kurlamaya gerek yok rahat bir şey sık sil dün marketteki fiyatını görünce şok üzerine şok geçirdim
Eki Görüntüle 3055016
2 lisi 7O liraydı ben 40 aldığım dönemide biliyorum o zamanda söylenerek alıyordum bileydim stok yapardım
Pakete aldanma içinden 2 tane minacık bir şey çıkıyor
Ben onu mutfağa kullanıyorumBimin 101 in desenli bezleri var ben her yere onları kullanıyorum
Camlara, toz almaya her şeye çok güzel iz bırakmıyor.Ben onu mutfağa kullanıyorum
Açılmadık paketim varsa deneyeyimCamlara, toz almaya her şeye çok güzel iz bırakmıyor.
Ev toplu, kişisel bakım da yaptım. Şimdi Kuran okuycam sonra ev süpürürüm.Maratona katılacak var mı ?
Hangimiz değilizSanırım ben bez bağımlısıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?