Sağol canımGeçmiş olsun canım. Oğlunun da nice güzel yaşları olsun inşallah
Sağol canım
Sağol canım aminNice yaşları olsun canım.Allah ım sağlıklı sıhhatli kuranlı bi ömür nasip etsin.❤
BenDelü kız yaben de flying broom
Markete çıktım 2 kadın geçti
yanımdan biri diyor ki; Onlar karı koca çok mutlu çünkü kadın Sivaslı
Sivaslılar açıklama bekliyorum katmer ve madımak dışındaki mutluluk sırrınız nedir
Tenye de yetermiş aslında çok uzun değil mi ya ?
Ben de bugün kaldırdım kışlıkları.Merhaba kızlar...Dışarı çıkınca çok sıcak fakat evin içi serin çocukların kışlıklarını kaldırmakta kararsız kaldım.Bi çıktık tekrar eve döndük.Buzdolabı yanıp duruyor fişini az çektik inş.arıza vermez.Bi salata kasesi aldım bi de plastik şişeli bi yağdanlık masterchef diyorlardı sanırım kullanımı rahatmış deneyip göreceğiz. Ashab i Kehf izliyorum eşimle sarmış durumdayım bikaç güne bitiririm.Eşimin arkadaşı sağolsun yeşil zeytin ve zeytinyağı gönderdi şimdilik bizden bu kadar.
Selam, başım ağrıyor bugün biraz. Dışarıda da işim vardı iki saat sıcaktan piştim
Şimdi uzandım ,ödev yaptırıcam.
Büyüğün doğum günü ona hediye aldım.
Merhaba attım mesaj.Merhabalar hanımlar kusura bakmayın konunuzu bölmek istemezdim ama özel mesajı kapalı da nego’nun, mecburen buradan yazdım. SevgiliNego bana mesaj atabilir misin? Sana önemli bir şey söylemem lazım. Tesadüfen fark ettim ben de.
Asparagas haber bunlar, gerçekle alakası yokMarkete çıktım 2 kadın geçti
yanımdan biri diyor ki; Onlar karı koca çok mutlu çünkü kadın Sivaslı
Sivaslılar açıklama bekliyorum katmer ve madımak dışındaki mutluluk sırrınız nedir
Asparagas haber bunlar, gerçekle alakası yok
Sağol canımİyi ki doğmuş annesi, Çocuk
Kac yasina girdi?
Sivas erkeği ve mutluluk çok ütopikbakk saklıyorsan küseriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?