Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kolay gelsin.:) You tube'dan açmıştı eşim devam ettik bütün bölümleri var.Çocukken bekarken izlediklerim arasında tekrardan şuan izlemek bambaşka.Daha bi anlıyorsun.☺ Hatta şuan yeni bölüme geçtim. Bi de Hz.Ömer 'in dizisi var bölüm bölüm çıkardı abimle izlerdik ramazan da tavsiye ederim mükemmel bi yapım çok kaliteli çekimler.Sahabeyi oradan daha iyi tanıdım sonra sahabeye aşık oldum diyebilirim.☺ Her ramazan Hz.Meryem de çıkardı onuda defalarca izledim yerleri başka bende.:))

Yarına iftara annem kardeşim ve sanırım ananem gelcek ikna edebilirsem bakalım
Cuma ya da cumartesi temizliğe başlarım burds da bayram kahvaltısı oluyor burda da bayram sabahı çünkü 20/ kişi rahat oluruz
Negocum atlamışım kusura bakma nice güzel yaşları olsun oglunjn bahtı açık olsun

Bugün;
Yatağı topladım,
Kızıma ve kendime yiyecek bir şeyler hazırladım,
Mutfağı topladım. Bulaşık makinasını çalıştırdım. Makinaya sığmayanları elimde yıkadım,
Yerleri sildim,
Su yapıp detaylı toz aldım,
Dün yıkanan çamaşırları topladım,
Yorgan yıkandı,
Alez ve nevresim yıkandı,
Tuvaleti temizledim, aynanın önünün tozunu aldım,
Banyo paspaslarını ve birkaç temizlik bezini yıkadım,
Yemek yaptım,
Bulaşık makinasını boşalttım, tezgahtaki kuruyanları yerleştirdim,
Yemekten sonra mutfağı topladım,
İftardan sonra yarım saat kadar yürüyüş yaptık. Hava mis gibiydi. Kızımın uykusu gelmese içeri girmezdim,
Az önce de mama sandalyesinin minderini söküp temizledim. Kızımın kahvaltısı için hazırlık yaptım.

Enam yine hasta mı bu hanımlar geçmiş olsun Bonus Nego ramazan en çok sizi vurdu

Nasıl gördüğünü anlamıyor insan benim oğlan reşit oluyor hala inanamıyorum.
Maşallah evde gırgır şamata vardır şimdi 2 kız bi delikanlı genç en güzel arkadaşlar sana. Biz 6 kardeşiz sahurlarımızı hiç unutamam gülerdik bayağ.Bi de wc sırası keşke 2 tane olsaydı hep derdik.Kumanda kavgasını hiç söylemiyorum bile. Ben çocukları evlendirememde hep benimle kalsınlar isterim.

Valla bizim çocukluğumuz gibi değil şimdikilerin farklı her şeyi.
Bizde öyle sıra beklerdik tek tuvalette ezan bitene kadar su içerdik ahh ahh

Sağolasın ❤ iftardan sonra yattım baya demlediğim çayı bile içemedim.
Kalkıp çocuklara baktım arveles aldım tekrar yattım.
Şu an daha iyiyim şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…