Ama bunu herkes görür yav kara kara derzlerMaşallah göze bak
Duş perdesinden nefret ediyorum ama mecburen kullanıyorumKirazlı perde olmuş mu hiç vizyonsuz
Bunu bilenler
Vallahi görmedimAma bunu herkes görür yav kara kara derzler
Fisinde olmasın sorun benm oylr olmuştu fişi yanmıştı değiştirince çalışmıştı yineBulaşık makinemden yanık kokusu geliyor kapattım bakalım inşallaj bişey olmaz
BeennBunu bilenler
Bilmiyorum canım çıkardım fişi falan eşim baksın müsait oluncaFisinde olmasın sorun benm oylr olmuştu fişi yanmıştı değiştirince çalışmıştı yine
Naptınız baktı mı eşin?Bilmiyorum canım çıkardım fişi falan eşim baksın müsait olunca
Yok o gündüz işe gidemeyince akşam gitti işe. Gelmedi daha canım.Naptınız baktı mı eşin?
Naptın bulaşık mı yıkadın. Ben üşendim çaya kahve içtimİftar sonrası çayı daha yeni içiyorum buyrunuz efemm
Yok o gündüz işe gidemeyince akşam gitti işe. Gelmedi daha canım.
Naptın bulaşık mı yıkadın. Ben üşendim çaya kahve içtim
Aynen birimiz yıkasak birimiz durulasak birimiz de kurulasak ne güzel olurYıkarız gı birlikte diyesim geldi
Uff ne çene yaparız haa ortamı canım çektiAynen birimiz yıkasak birimiz durulasak birimiz de kurulasak ne güzel oluray hayır 1 makine bulaşık yani eğer eşim hemen olmaz derse sabaha kadar bulaşık yıkarım artık bi de ben baya yığıyorum hiç boşluk bırakmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?