Aynen evet öyleymiş. Hayırlı olsunGebelik için üye olmuştum ben ilk , ilk yazdığım konuyu biliyorum
Ben bennnnnnAynen evet öyleymiş. Hayırlı olsun
Beğenmedin mi
Beğendim mesajı git bakAnka bacim bana da bak diyecegim ama yune melankolik bir yorumuma denk geliriz. Neyse bak da at sen olsun
DurdulamıyoruduBeğendim mesajı git bak.
Kafam kıza takıldı oylanacak yer lazımDurdulamıyorudu
Mutfak tezgahım seninkinin 8 de biri bulaşığı yığarsam aklımdan çıkmıyosun anka ne kadar rahat yığıyor diye içerliyorumKafam kıza takıldı oylanacak yer lazımbiz yokken oğlan da limonata yapmış kek yapmış anası kılıklı mutfağın içine etmiş
Rabbim sana daha güzellerini genişlerini nasip etsin canımMutfak tezgahım seninkinin 8 de biri bulaşığı yığarsam aklımdan çıkmıyosun anka ne kadar rahat yığıyor diye içerliyorum
Ca va bien?Fransizcam kadar iyi oldugu soylenemez tabi
Rabbim sana daha güzellerini genişlerini nasip etsin canımiyi mi kötü mü bilmiyorum yer olmasa el mahkum yıkayacağımm
What dedin?Ca va bien?
Ee şerbet soğuk tatlı sıcak diyor tekrar ısıtıyor musunYok canım pişirip atıyorsun
Modlar çok eskidendi yaaBonus aklıma ne geldi. Hani vakti zamanında bi olaylar olmuştu. Diyet topiklerinde moderatör azalmıştı. O zamanlar moderatörler yeşildi. Sonra doğa severler kulübü mü ne çıkmış. Benim haberim yok tabi. Bi gün gezerken bi baktım sen yeşil olmuşsun oha dedim bonus mod olmuş baya bi süre ben sen mod sanıyordum aklıma geldi ne alakaysa şimdi
Yok ya işte aus gittikten kısa süre sonra.
Hatırladığım fransızcamla bi şeyler demeye çalıştım ama doğru mu emin değilimWhat dedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?