- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Negooooooooooooooo
Nerdesin negooooooooooooo
Bırakıp gittin beni negooooooooooooo
Gittim canım kese ve bebek oluşmuş. Kalp atışı duymadık henüz, haftaya tekrar gidicem. Kalp atışı korkulu rüyam, bekle bekle geçmezSelizay doktora gittin mi canim merak ettim?
Canım üzülme daha erken geç döllenme demiştin zaten değil mi? İnşaAllah pıt pıt atan kalbini de duyarsınızGittim canım kese ve bebek oluşmuş. Kalp atışı duymadık henüz, haftaya tekrar gidicem. Kalp atışı korkulu rüyam, bekle bekle geçmez
Belki de gördük bdv de polemik bile yaşadık kim bilirGözünüz bir yaban geçisi görsün
Bu gün bacağımı yaktım kızlar
Diz kapağın iç yan tarafını ütünün yüsek buhar basıncıyla yaktım
Şu an o bölgede su dolu bir yastık oluştueczacı arkadaşa yanık ilacı yaptırdım meç dedikleri 2 derece yanık oldu şuan o bölgede sinirler yanıktan etkilendiği için hiç acı yok ama su dolu yastık patlarsa hava alırsa sancılı bir dönem olur sanırım benim bayram temizlik serüvenim başlamadan sona erdi
Üzüldüğüm bayram yemeklerimi sanırım yapamayacağım artık basit kolay şeylere yapacağım sağlık olsun diyelim
Canım çok geçmiş olsun. Benim yanıkta rif ampul diye bir şey kullanmıştım o hemen kurutup acıyı alıyor, bir sor istersen.2 derece olduğu için sinirler ölmüş yigenim öyle dedi şuan bir şey hissetmiyorum ama bu su yastığını bir kaç gün iyi korumam gerekir patlarsa üst derim soyulduğu ve hava aldığı için çok acı yapacak
En mantıklısı bu zaten, koltuğu yapan firma öyle yapıp niye piyasaya sunmaz anlamış değilim
Koltuklarında kılıfı olanlar böyle L şeklinde fermuar diktiriyorlarmış uygulamak isteyen olursa diye link bıraktım
Ya tabii canım nego bıraktı, bırakılan nego benceBırakıp gittin beni negooooooooooooo
NegoooooooooooooooYa tabii canım nego bıraktı, bırakılan nego bence
Dur kiz daha erken tutusma hemenGittim canım kese ve bebek oluşmuş. Kalp atışı duymadık henüz, haftaya tekrar gidicem. Kalp atışı korkulu rüyam, bekle bekle geçmez
Hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?