- 12 Haziran 2019
- 19.786
- 122.059
- 598
- 37
Tamam canım sağol ☺Hiç farketmez hepsi olur
Çok da Köpürür o bi de onu arındırmaya uğraş sonra üstüne lekeli olsunEvet biraz çok katmışım. Türk damarım kabardı demek ki, ne kadar çok koyarsam o kadar güzel siler sandım
Mutfağım olduğu gibi duruyor maratona çıkalım mıSabah uyumuş kalmışım 5 dakika dinleneyim derken. Sonra oğlanın sınavı vardı paldır küldür kalktım kahvaltı hazırladım onu gönderdim. Mutfağımı topladım. Nevresimleri çıkardım. Çamaşır katlayıp temizliğe başlayacağım.
Benim mutfağım temiz toplu püru pak. çamaşır katlarken eşlik edeyim sanaMutfağım olduğu gibi duruyor maratona çıkalım mı
Uff sorma sormaÇok da Köpürür o bi de onu arındırmaya uğraş sonra üstüne lekeli olsun
Spreyli kutuya koyma kovaya dök bezi ıslat sık şöyle bi çırpı 4 e katla silUff sorma sorma
Ben şimdi spreyli kutuya şampuan ve sirke koyup silicem bugün bakalım nasıl olacak
Bonus buraya cabbar videosu alabiliyor muyuzSpreyli kutuya koyma kovaya dök bezi ıslat sık şöyle bi çırpı 4 e katla sil
Oturacaksın yaniBenim mutfağım temiz toplu püru pak. çamaşır katlarken eşlik edeyim sana
Ayakta katlarım seni mi kırcamOturacaksın yanioturarak yapacaksın hevesim kaçtı bulun onu bana
Niye ki öyle daha mı güzel siliniyor?Spreyli kutuya koyma kovaya dök bezi ıslat sık şöyle bi çırpı 4 e katla sil
O kimdiBonus buraya cabbar videosu alabiliyor muyuz
HanzoO kimdi
Geçmişi okumayı unutma nego geçmiş okunmalı okunması lazım mutlaka30 nisan ödevi
Bugün bayram için ikramlık hazırlayalım
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
Tubismavis
i p e k
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
A R Y A
Anka
Yok o esirgemez alır öyle şeyleri ama ev yapımı baklavayı çok sever elimden yemek istiyorEnişte beyi çok uyanık gördüm
Bence ilk olanı yapabilirsin çok basit o. Geçen gün kv yapmıştı dört bezeli diyordu buydu heralde. Çıtır çıtır çok lezzetli olmuştu cidden.Video yu izleyince baktım mutfak da toplu ben bunu yaparım ya dedim bi gaza geldim ama baktım un nişasta azmış erken söndü gazımmutfak toplu olunca dünyayı değiştirecekmişim gibi bi his geliyor
Bizde iyiyiz işte ne olsunSelam kızlarmutfağım baya toplu herşey poşetlerde daha çay da icemedim
Bende topladım k.peder ve kaynimin kıyafetlerini
Mutfak erzaklari vs toplandı
Bı benm oda kaldı bı de babne odası kıyafet ve yorgan yastiklari .
Benm baza ve yatakda gidicek o yüzden isim çok ama büyük çoğunluğu bitti çok şükür
Bebekle zor olur canım. O dönemler şerbeti sütlü tatlı yapardım ben çok güzel o da.Ev yapımı daha güzel ve tabi uygun en azından içine konulandan emin olunuyor ben mutfağı , mutfakla uğraşmayı seviyorum aslında da gözüm kesmiyor çocuklarla
Yürüyüşün hakkını vermek lazımBugün;
Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Balkonu düzenledim,
Kuruyan çamaşırları topladım, katladım,
Siyahlar yıkandı,
Kızımın dolabını düzenlendim topladım iki kere,
Bezlerini yerleştirdim,
Bir makina daha çamaşır yıkandı,
İftardan sonra mutfağı topladım,
Yemekten sonra bir saat yürüdüm. Gelince de bir sürü şey yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?