Geçmiş olsun. Bu mesajında mutfak toplu ifadesi aradı gözlerimYüzümü yıkadım kremimi de sürdüm. Biraz çay içip oyuncakları toplayayım. Çamaşır da var katlanacak ama eşim uyuyor yatak odasında sahura kalır sanırım onlar. Üşüttü mü naptı bayram önü hastayım diyordu.
Beni de heveslendirdinizGünaydıngüne ceviz kırmayla başlıyorum hadi bismillah
Çok söyleyip nazar etmim dedimGeçmiş olsun. Bu mesajında mutfak toplu ifadesi aradı gözlerim
Avan batsın beeÇok söyleyip nazar etmim dedim
Ne güzel şeylere heveslendiriyoruz bakBeni de heveslendirdiniz
1 damla Bebe şampuanı ve pella bez sıfır leke sıfır iz pasparlak camlarKIZLAR geçen cam silmiştim ama izler kaldı.
Suya ne katayım ki güzel silsin?
Ben yüzey temizleyici ve sirke ekliyorum cam sildiğim suya canımKIZLAR geçen cam silmiştim ama izler kaldı.
Suya ne katayım ki güzel silsin?
Baklava mı geliyür yoksaGünaydıngüne ceviz kırmayla başlıyorum hadi bismillah
Yok canım şu negonun dediği midye tatlısını yapıcam inşallah açabilirimBaklava mı geliyür yoksa
O da baklava mantığında zaten kuzum afiyet olsun kolay gelsinYok canım şu negonun dediği midye tatlısını yapıcam inşallah açabilirim
Benim pella bezim yok ki. Pella bezim yok. Beni delirtmeye mi çalışıyorsun?1 damla Bebe şampuanı ve pella bez sıfır leke sıfır iz pasparlak camlar
Yerlerim parke olmadığı için yüzey temizleyicim de yokBen yüzey temizleyici ve sirke ekliyorum cam sildiğim suya canım
Camsili de katabilirsin ben direkt sıkmak yerine temizlik kovasındaki suya katıyorumYerlerim parke olmadığı için yüzey temizleyicim de yok
Sadece sana değil hepimize aldırtacak beziBenim pella bezim yok ki. Pella bezim yok. Beni delirtmeye mi çalışıyorsun?
Kız camsilim de yokCamsili de katabilirsin ben direkt sıkmak yerine temizlik kovasındaki suya katıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?