- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Şampuan ile silenler vardı miktarı nasıl oluyor bilmiyorum amaKız camsilim de yok
Aynı şeyi düşünmüşüzU UcanSupurge Nego şampuan falan diyordu sanki. O da olmazsa farmasinin genel temizlik deterjanı var onunla sileyim.
Ya bu gelişmiş arama nasıl oluyor kiŞampuan ile silenler vardı miktarı nasıl oluyor bilmiyorum ama
Kremsiz şampuan 1 damlaU UcanSupurge Nego şampuan falan diyordu sanki. O da olmazsa farmasinin genel temizlik deterjanı var onunla sileyim.
Ya bu gelişmiş arama nasıl oluyor ki
Geçenlerde Nego nun yazdığını bulayım dedim sadece 2020 de yazılanlar çıktı
Silme suyuna şampuan ver sirke döküp silersen pırıl pırıl olur
Yavaş yavaş yaparsın zaten, hamile hamile aman. Cam da dahil. Camı şampuan ve sirkeli su ile siliyorum genel de
Kremsiz şampuan dök biraz suya azcık olsun köpürmesin fazla.Onunla sil sonrada kurula,denr bakalım geçirecek mi slikonlu spreyi.
Şampuanla siliyorum ben hep
Ya bu gelişmiş arama nasıl oluyor ki
Geçenlerde Nego nun yazdığını bulayım dedim sadece 2020 de yazılanlar çıktı
Bu güne kadar neyle sildin bacıKız camsilim de yok
Aynen kimse yorulmadan herkesin evi pırıl pırıl olsunSadece sana değil hepimize aldırtacak bezi
Davlumbaz için almak istiyorum en çok iki üç aşamalı siliyorum öyle parlıyorAynen kimse yorulmadan herkesin evi pırıl pırıl olsun
Camsilim vardı bitti. Farmasiyle silmiştim ama çok mu kattım bilmiyorum iz yaptı hep.Bu güne kadar neyle sildin bacı
Ben bebe yağıyla yağlıyordum öncedenDavlumbaz için almak istiyorum en çok iki üç aşamalı siliyorum öyle parlıyor
Hımmm evet 1-2 damla kullanılacak onlar hep. 5 litre suyaCamsilim vardı bitti. Farmasiyle silmiştim ama çok mu kattım bilmiyorum iz yaptı hep.
Yok bonusum ya yağmur yağmıştı çamur yağdı sanki.Limonsuzzcay sadece suya sirke katarak dene bakalım zaten yeni silmişsin
Kremsiz şampuan 1 damla
Hiç farketmez hepsi olurYok bonusum ya yağmur yağmıştı çamur yağdı sanki.
Beyaz sirke mi?
Tamam canım sağol ☺
Evet biraz çok katmışım. Türk damarım kabardı demek ki, ne kadar çok koyarsam o kadar güzel siler sandımHımmm evet 1-2 damla kullanılacak onlar hep. 5 litre suya
Dimi tuhaf birşeyler olmuş. Balkonları ben yeni yıkamıştım ama resmen bir sürü toz kum vardıYok bonusum ya yağmur yağmıştı çamur yağdı sanki.
Beyaz sirke mi?
Tamam canım sağol ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?