- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Nego zayıf halkalar ayrı yarişsin valla. Bu nedir kızlar duvarları telliyceniz ya
Ben daha senle maratona girmem
Yenilecegine bile bile gelem bari napim. Seni mi kircam.Niye kız, olsun sen başkasıyla girerken dahil olurumDikey süpürge ya, koltukları çekmedim, yatağın altında sürünmedim, onlar oyalıyor beni, bildigin oturup kalkıp yapıyorum oraları o zaman yatak odası yarim saatten fazla sürüyor
Nego zayıf halkalar ayrı yarişsin valla. Bu nedir kızlar duvarları telliyceniz ya
O zaman bundan sonra ikiniz bir maraton yapınBence de ben peşimde bebeyle 1 saat anca süpürürüm bebe bana acır azcık susarsa araya yerleri silmeyi de eklerim.
Bonus da gelir
Bana etiket gelmemiş ama ben de sileyim sizinle kıvrılayım şuracığa23 Aralık Ödevi
Mutfak dolap kapağı iç dış silmek istediğiniz kadar
İlaç kutularını düzenlemek
Kiler dolabı olan varsa onu silmek düzenlemek
Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
@BUSR4
mavitosbik07
@ByNkoaLa
@Ataayemi zeynepyu
@tijeen
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@Salty
@-Artemis
@Bns
M Musluk Suyu
@gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
@enenisa
@Dilos06
@Feslegen Kokulu Nane
@Nur1835
aaa çok teşekkürler ilk görevim o olsun o zamanEvet al sen o mesajı artık
Sen o düzene alışana kadar akşam hatırlatma etiketi yaparım
Telefonda kayıtlı isimler bazen unutuyorum yenileri eklemeyiBana etiket gelmemiş ama ben de sileyim sizinle kıvrılayım şuracığa
Dünkü ütü görevi tamamdı yazamadım canım.
Buzdolabının etrafındaki dolapları iç dış üst sildim. Bu gün üstleri yarın da altları silerim artık
Tosbik bana küstün mü kız yoksa. Her gün maratona gircem valla senle. Küsme yeterkiNiye kız, olsun sen başkasıyla girerken dahil olurumDikey süpürge ya, koltukları çekmedim, yatağın altında sürünmedim, onlar oyalıyor beni, bildigin oturup kalkıp yapıyorum oraları o zaman yatak odası yarim saatten fazla sürüyor
Bonus ikimiz kaldık sanırım yine. Sen iş yaptın mi
CanımNe münasebetbi yatakları toplamışım bugün hiç canım istemiyor.
Dikey süpürgeyi bi açıcam o kadar bide yemek yapim başka bişey yapmim diyorum
Eline sağlık canımBugün yaptıklarım:
Kahvaltı ve mutfağı toplama faslı
Yatağı topladım
Çamaşır topladım
Yemek yaptım ve evden çıktım okuldayım şimdi akşam eve gidince de çamaşır katlayacağım
Benim evi yine şey götürüyor. Of biseyler yapmam lazım. Akşama hepsi geliyor. Oturdum kaldımDün ütü yapamadım bu akşam yapayım maraton yarına kalsın
Ne münasebetbi yatakları toplamışım bugün hiç canım istemiyor.
Dikey süpürgeyi bi açıcam o kadar bide yemek yapim başka bişey yapmim diyorum
Susuuun duymak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?