- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Gel gölgeyle bana takılAlmamış kimse beni
Iki gundur bebem ateslendi bogazu hirirltili hep başında durdum domdomJES Olum düzenli ses versene niye arada gidiyo sesin?
Uçansüpürge ile badi olmak istiyordun canım istersen onunla devam edin benim için hiç fark etmez.Kabul başkanım
Kimse beni ipleyip badi de yapmamışPolis devreler
Bonus & Efser
golgefeslegeni & U UcanSupurge
@Tenyearslatermavi &Teneffus Zili
i p e k & @D u t
M Musluk Suyu &Aktif Lora
C Capanin Gururu Teyom &Levaiz
Hepinizin totosunu kesem ben geblolarKimse beni ipleyip badi de yapmamış
Negoooooooooooooooooo badim ol negooooooooooooooKendimi boşluğa düşmüş gibi bomboş hissediyorum o neydi gııızzzzzz
Beni anca sen düştüğüm yerden kaldirirsin negooooooooNegoooooooooooooooooo badim ol negoooooooooooooo
Can suyum ol negoooooooooooBeni anca sen düştüğüm yerden kaldirirsin negoooooooo
Nego bu la saftirik senin canina okurCan suyum ol negooooooooooo
Ula girip yazmıyorsun aktif olmuyorsun üstüne trip atıyorsunKimse beni ipleyip badi de yapmamış
Deli misin nesin negodan badi mi olur hitlerin kadin versiyonu bu negoNego bu la saftirik senin canina okur
Oyyy şimdi nasıl kuzuIki gundur bebem ateslendi bogazu hirirltili hep başında durdum domdom
Oy yavrum adam oldu da hastalanıyo çok geçmiş olsun şimdi nasıl?Iki gundur bebem ateslendi bogazu hirirltili hep başında durdum domdom
O önceden kertildiUçansüpürge ile badi olmak istiyordun canım istersen onunla devam edin benim için hiç fark etmez.
Oyyy şimdi nasıl kuzu
Iyi sukur teyzeler hatta oynuyor guluyor elhamdulillahOy yavrum adam oldu da hastalanıyo çok geçmiş olsun şimdi nasıl?
Hitler fışgı yesinDeli misin nesin negodan badi mi olur hitlerin kadin versiyonu bu nego
Ben komserim komserNegoooooooooooooooooo badim ol negoooooooooooooo
Dohtur değilim bunu hep diyorumdoktor gecer normal bazen olur dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?