Sen aktif olup milleti gazlayacağına söz ver düşünürüm bunuNego beni komser yardimciai yap soz hepsinin totosunu keser didik didik ederim
Elimi bi ara omzuna koyup eşime şey demisim. Merak etme gecer cocuk buyudukce sikintisi da olur illa dedim. Adam hastanenin ortasinda basini bana cevirip eliyle atesime baktiTövbe estağfurullah Bismillah
Değerli gibi miGöğsümden güldüm ha
Züpürge benim vermem kimseyeUçansüpürge ile badi olmak istiyordun canım istersen onunla devam edin benim için hiç fark etmez.
Valla bilmiyorum hanginiz icten dua ettiyse tuttu ahahahhahahNaptın jese ✖✖✖✖
Ben olsam kafana bir şaplak atardım kendine gel diyeElimi bi ara omzuna koyup eşime şey demisim. Merak etme gecer cocuk buyudukce sikintisi da olur illa dedim. Adam hastanenin ortasinda basini bana cevirip eliyle atesime bakti
Nego beni badi seçmemek neymis gorecekler sabah aksam copla girisirim. Hele oyle gerekcesiz yazmayan umursamayan olursa kodese yallahhhhhhSen aktif olup milleti gazlayacağına söz ver düşünürüm bunu
Tekliflerin çok hoşuma gitmeye başladıNego beni badi seçmemek neymis gorecekler sabah aksam copla girisirim. Hele oyle gerekcesiz yazmayan umursamayan olursa kodese yallahhhhhh
Nego beni gorsen valla takdir ederdinBen olsam kafana bir şaplak atardım kendine gel diye
Senin nabzin nasil attigini da biliyom ben negoooooooooo aynindan bi dene de evimde var daTekliflerin çok hoşuma gitmeye başladı
Jesim geçmiş olsunNego beni gorsen valla takdir ederdin
Maşallah maşallah nazar değmesinNego beni gorsen valla takdir ederdin
Nego beni badi seçmemek neymis gorecekler sabah aksam copla girisirim. Hele oyle gerekcesiz yazmayan umursamayan olursa kodese yallahhhhhh
Allah Allah nasıl atıyormuşSenin nabzin nasil attigini da biliyom ben negoooooooooo aynindan bi dene de evimde var da
Sagolasin bacim geldi gecer insallah. Boyle boyle bagisikliklari guclenecek ne yapalim hic hastalanmamak da iyi degilJesim geçmiş olsun
Ben komserin yardimcisiyim sen suyu bulandirma simdi.Limonsuzzcay boşta bak onla badi olabilirsin
cok guzel atiyorAllah Allah nasıl atıyormuş
Yapacaklarını görünce hemen seni kerteyim dedim ama yemedinBen komserin yardimcisiyim sen suyu bulandirma simdi.Limonsuza baska badi bulcam beb bekle bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?