Yokuz diye olmedik ya biri badi seceydi hayret bisiUla girip yazmıyorsun aktif olmuyorsun üstüne trip atıyorsun
Ben kendimle karıştırdım nego başkan.Neyi anlatayım nur canım sıkılıyor derdim var manasında değil
Normalde sanki ettiğin işi yazaysında ziyaYokuz diye olmedik ya biri badi seceydi hayret bisi
Anooooo ben istifa 3ttim bile iyi ki secen olmamis ahahhahahahBen komserim komser
Tabii doktor onu diyene kadar sen nasıl panik ataklar geçirdin di miIyi sukur teyzeler hatta oynuyor guluyor elhamdulillahonu oyle gordum icim de rahatladi, dun doktor gecer normal bazen olur dedi.
Ben de yarın saricam. bugün kolaya kaçtım.Bir tencere sarma sarıldı o sırada çorbayıda pişirdim
Akşam yemeği tamam
Hemen pes et zatenAnooooo ben istifa 3ttim bile iyi ki secen olmamis ahahhahahah
Mego bu sefer esim bile sok oldu cok sakin cok rahattim inan ki rabbimden dilegim boyle olasi durumlarda hep sakin kalayimTabii doktor onu diyene kadar sen nasıl panik ataklar geçirdin di mi
Ula canlanın diye atraksiyon yapıyorum yine olmuyor kapatacam dükkanı az kaldı
Taklit konu çok orda yazarsınız artık
Nego beni komser yardimciai yap soz hepsinin totosunu keser didik didik ederimHemen pes et zaten
Tövbe estağfurullah BismillahMego bu sefer esim bile sok oldu cok sakin cok rahattim inan ki rabbimden dilegim boyle olasi durumlarda hep sakin kalayim
NegoooooooooooooooooUla canlanın diye atraksiyon yapıyorum yine olmuyor kapatacam dükkanı az kaldı
Taklit konu çok orda yazarsınız artık
Nego beni komser yardimciai yap soz hepsinin totosunu keser didik didik ederim
Hah sende mi Brütüs derim artıkKendim konu açarmışım kanalıma hoşgeldiniz diye
Naptın jese ✖✖✖✖Mego bu sefer esim bile sok oldu cok sakin cok rahattim inan ki rabbimden dilegim boyle olasi durumlarda hep sakin kalayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?