Ütüye tam başşadım artık hazırmısınız gencler
Rüyanda sildikten sonra tekrar yağmur yağmadımıRüyamda mutfağın camını siliyodum sildim şükür
Mangal kokusu eşimin montuna sinmiş oda netten bakmış karbonat sirke kpkuyu alıyomuş diye koymuş balkona fısfıslamışRüyanda sildikten sonra tekrar yağmur yağmadımı
Deseydin bu işlemi yaparken balkon camına nasıl fısılatılmaz diye gogle emmiye bir soraydın senin için daha hayırlı olurduMangal kokusu eşimin montuna sinmiş oda netten bakmış karbonat sirke kpkuyu alıyomuş diye koymuş balkona fısfıslamışbenim balkonuma ha cam balkona gece gördüm nolmuş bu cama diye o yüzden rüyama girdi demek
Eline sağlıkBen de lavaştan börek yapıcam dünden de az az yemeklerim var
Çok şükür sağlıkla doğup büyüdüğünü de görmek nasip olsunBadimmm okuldayım
Evet bugün kalbini duyduk çok şükür, 1 Ocak tahmini doğum tarihi
Yorum yapmıyorum artık herkes istediği gibi takılabilirSence komser bunu kabul eder mi
Kolayyy gelsinnn
Zamanla alışacağımıza inanıyorumYorum yapmıyorum artık herkes istediği gibi takılabilir
Zamanla alışacağımıza inanıyorum
Hayatımıza yeni bir düzen getirmek sürekli duyguların düşüncelerin bu dünya için şart."Nerde o eski günler" deyip duracağımıza eski günleri günümüze uyarlamak lazım. Sen bu sanal alemde bunu en güzel örneğisin
Zerkeş ruhumuzun disipline ve çalışmaya ihtiyacı var biraz zaman ver.
Bizi bırakma bu zekeş ruhların sana ihtiyacı var.
(Sözüm meçlisten dışarı)
Pencerenin çerçeveden deldirin daha kolay olur.Bende yemeklerimi yaptım
Kuru fasulye ve biber dolması var
Makarna çorba ve bahçeden pırasa topladım onu pişirdim sobada son. Demlerinde pişiyor .
İnternet skintiliydi türk telekomdan geldiler telefon hattını tek kablo olarak yenilediler
Bi daha sikinti çıkarsa cihaz eski ondandır dedi ek kablo yerleri de vardı tek hat yaptılar
Şimdilik yok çok şükür öğlen düzeldi ama yinede geldiler ama üstten Çatıdan koyamadilar kabloyi bakalm cam altından duvar delincek kabloyi yeniden gecircek amca ya da kaynım halı altindan kabloyi geçirdik
Ben buların tutulan kısımının ağır olduğuna inanıyorum nedense
Sanmıyorum bu modeller çok satıyor, kullananlar o yönde şikayet de bulunmamış. Hem süpürüp hem silmesi çok hoş,dyson kadar pahalı da değil. Pahalı da yani onun bu modeli 30 bin olurdu heraldeBen buların tutulan kısımının ağır olduğuna inanıyorum nedense
Özeliğinde silmesi varsa bence çok güzelSanmıyorum bu modeller çok satıyor, kullananlar o yönde şikayet de bulunmamış. Hem süpürüp hem silmesi çok hoş,dyson kadar pahalı da değil. Pahalı da yani onun bu modeli 30 bin olurdu heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?