Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eveeet kiler dolabım var yarın sabah düzenlerim bu akşam eve geç gideceğim

Bugün ne yaptım.
Tüm evi sildim süpürdüm toz aldım.
Mutfak dolaplarını üstten sildim.
Kileri sildim fazlalıkları attım.
Balkon çöp doluydu hepsini attım.
Banyoyu sildim (çok yıkamak istiyorum ama sağolsun kız benden önce gidiyor yıkamaya sırılsıklam oluyor)
Wc lavabo çamaşır suyuyla bekletildi yıkandı.
Çöp kovası yıkandı.
1 balkon süpürüldü. Diğer 2 balkon pislikten ağlıyor.
Şimdide ateş nöbetindeyim kızımın ateşi var öksürüyor geniz akıntısı da var. İburamin zero verdim ılık duş aldırdım rahatladı uyudu. Ateşliyken uyusun istemiyorum havale geçirir diye Kendimş yiyorum. Doktora sormuştum bir ara uyut ateş düşürücü verdiysen sıkıntı olmaz diyor ama içim rahat değil.

Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun. Doktora görürdünüz mü? Neyi varmış?

Çok geçmiş olsun. Doktora görürdünüz mü? Neyi varmış?
Çarşamba günü sağlık ocağına götürdüm. Diş çıkarıyor dedi. Yolladı. Ateş yine çıkarsa yarın hastaneye götürücem bakalım. İnş düşerde hırpalanmaz miniğim 16 aylık olmasına rağmen o kadar minikki çok zor büyüyor.

Her diş çıkardığında böyle mi olur?
Diş o denli ateş yapmaz ki çünkü

Her diş çıkardığında böyle mi olur?
Diş o denli ateş yapmaz ki çünkü
İşin ilginci 9 tane diş çıkarırken hiç ateşi çıkmadı. Şimdi 4 tane azı çıkardı yani diş etini yarmış. Acaba diyorum ağır mı geldi vücuduna. Gelişim geriliği ile doğdu çünkü yaşıtlarından kilosu doğal olarak düşük.

Siz yarın götürün yine de. Emin olun diş olduğuna. Mazallah salgın olur, grip falan olur, ona göre mudahele edilir. Günah yavruya.

Siz yarın götürün yine de. Emin olun diş olduğuna. Mazallah salgın olur, grip falan olur, ona göre mudahele edilir. Günah yavruya.
Bi sabahı yapalım bakalım. Sıkıntıdan midem bulanıyor alışamadım hastalanmasına halbuki 3 ay öncesine kadar her ay mutlaka 2 antibiyotik kullanan bir çocugum var. Neyse Allah daha beterinden korusun hepimizi.

Bi sabahı yapalım bakalım. Sıkıntıdan midem bulanıyor alışamadım hastalanmasına halbuki 3 ay öncesine kadar her ay mutlaka 2 antibiyotik kullanan bir çocugum var. Neyse Allah daha beterinden korusun hepimizi.
Amin. Allah dermansız dert vermesin. Bizimkiler gelip geçici inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…