- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Eveeet kiler dolabım var yarın sabah düzenlerim bu akşam eve geç gideceğim23 Aralık Ödevi
Mutfak dolap kapağı iç dış silmek istediğiniz kadar
İlaç kutularını düzenlemek
Kiler dolabı olan varsa onu silmek düzenlemek
@Bonus
H hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
@BUSR4
mavitosbik07
@ByNkoaLa
@Ataayemi zeynepyu
@tijeen
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@Salty
@-Artemis
@Bns
M Musluk Suyu
@gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
@enenisa
D Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@Nur1835
Yooo hortum eline alıp onla yap negommsu püskürtüyorum diyürr
Geçmiş olsun canım neden öyle oldun ayağın neden ağrıyorHerkese iyi akşamlar kızlar. Dünkü ödev tamamdırNego .
Bugün ayağım ağrıyor diye sadece yemek yaptım. Mutfağı da eşim topladı.
Allah şifa versinBugün ne yaptım.
Tüm evi sildim süpürdüm toz aldım.
Mutfak dolaplarını üstten sildim.
Kileri sildim fazlalıkları attım.
Balkon çöp doluydu hepsini attım.
Banyoyu sildim (çok yıkamak istiyorum ama sağolsun kız benden önce gidiyor yıkamaya sırılsıklam oluyor)
Wc lavabo çamaşır suyuyla bekletildi yıkandı.
Çöp kovası yıkandı.
1 balkon süpürüldü. Diğer 2 balkon pislikten ağlıyor.
Şimdide ateş nöbetindeyim kızımın ateşi var öksürüyor geniz akıntısı da var. İburamin zero verdim ılık duş aldırdım rahatladı uyudu. Ateşliyken uyusun istemiyorum havale geçirir diye Kendimş yiyorum. Doktora sormuştum bir ara uyut ateş düşürücü verdiysen sıkıntı olmaz diyor ama içim rahat değil.
Amin hepimize ve evlatlarımıza da.Allah şifa versin
Teşekkür ederim canım. Ayak baş parmağım kırıldı. Ondan ağrıyor.Geçmiş olsun canım neden öyle oldun ayağın neden ağrıyor
Ayyy çok geçmiş olsun canımTeşekkür ederim canım. Ayak baş parmağım kırıldı. Ondan ağrıyor.
Çok geçmiş olsun. Doktora görürdünüz mü? Neyi varmış?Bugün ne yaptım.
Tüm evi sildim süpürdüm toz aldım.
Mutfak dolaplarını üstten sildim.
Kileri sildim fazlalıkları attım.
Balkon çöp doluydu hepsini attım.
Banyoyu sildim (çok yıkamak istiyorum ama sağolsun kız benden önce gidiyor yıkamaya sırılsıklam oluyor)
Wc lavabo çamaşır suyuyla bekletildi yıkandı.
Çöp kovası yıkandı.
1 balkon süpürüldü. Diğer 2 balkon pislikten ağlıyor.
Şimdide ateş nöbetindeyim kızımın ateşi var öksürüyor geniz akıntısı da var. İburamin zero verdim ılık duş aldırdım rahatladı uyudu. Ateşliyken uyusun istemiyorum havale geçirir diye Kendimş yiyorum. Doktora sormuştum bir ara uyut ateş düşürücü verdiysen sıkıntı olmaz diyor ama içim rahat değil.
Teşekkür ederim canım.Ayyy çok geçmiş olsun canım
Kullanıcı adını mı değiştirdin?Allah şifa versin
Çarşamba günü sağlık ocağına götürdüm. Diş çıkarıyor dedi. Yolladı. Ateş yine çıkarsa yarın hastaneye götürücem bakalım. İnş düşerde hırpalanmaz miniğim 16 aylık olmasına rağmen o kadar minikki çok zor büyüyor.Çok geçmiş olsun. Doktora görürdünüz mü? Neyi varmış?
Her diş çıkardığında böyle mi olur?Çarşamba günü sağlık ocağına götürdüm. Diş çıkarıyor dedi. Yolladı. Ateş yine çıkarsa yarın hastaneye götürücem bakalım. İnş düşerde hırpalanmaz miniğim 16 aylık olmasına rağmen o kadar minikki çok zor büyüyor.
İşin ilginci 9 tane diş çıkarırken hiç ateşi çıkmadı. Şimdi 4 tane azı çıkardı yani diş etini yarmış. Acaba diyorum ağır mı geldi vücuduna. Gelişim geriliği ile doğdu çünkü yaşıtlarından kilosu doğal olarak düşük.Her diş çıkardığında böyle mi olur?
Diş o denli ateş yapmaz ki çünkü
Siz yarın götürün yine de. Emin olun diş olduğuna. Mazallah salgın olur, grip falan olur, ona göre mudahele edilir. Günah yavruya.İşin ilginci 9 tane diş çıkarırken hiç ateşi çıkmadı. Şimdi 4 tane azı çıkardı yani diş etini yarmış. Acaba diyorum ağır mı geldi vücuduna. Gelişim geriliği ile doğdu çünkü yaşıtlarından kilosu doğal olarak düşük.
Bi sabahı yapalım bakalım. Sıkıntıdan midem bulanıyor alışamadım hastalanmasına halbuki 3 ay öncesine kadar her ay mutlaka 2 antibiyotik kullanan bir çocugum var. Neyse Allah daha beterinden korusun hepimizi.Siz yarın götürün yine de. Emin olun diş olduğuna. Mazallah salgın olur, grip falan olur, ona göre mudahele edilir. Günah yavruya.
Evet canım biraz değişti. O sıra sana yazacaktım çıkmak zorunda kaldım. Ayağın tedavi olmadı mı senin niye ağrıyor ki. Üstüne basman mi sıkıntı oluyorKullanıcı adını mı değiştirdin?
Amin. Allah dermansız dert vermesin. Bizimkiler gelip geçici inşallahBi sabahı yapalım bakalım. Sıkıntıdan midem bulanıyor alışamadım hastalanmasına halbuki 3 ay öncesine kadar her ay mutlaka 2 antibiyotik kullanan bir çocugum var. Neyse Allah daha beterinden korusun hepimizi.
Yaaa çok geçmiş olsun canım benim nasıl oldu kuzum buTeşekkür ederim canım. Ayak baş parmağım kırıldı. Ondan ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?