Canım seni etiketten çıkardım, parmağın düzelsin öyle, yorma kendiniHerkese iyi akşamlar kızlar. Dünkü ödev tamamdırNego .
Bugün ayağım ağrıyor diye sadece yemek yaptım. Mutfağı da eşim topladı.
Rabbim şifa versin canımBugün ne yaptım.
Tüm evi sildim süpürdüm toz aldım.
Mutfak dolaplarını üstten sildim.
Kileri sildim fazlalıkları attım.
Balkon çöp doluydu hepsini attım.
Banyoyu sildim (çok yıkamak istiyorum ama sağolsun kız benden önce gidiyor yıkamaya sırılsıklam oluyor)
Wc lavabo çamaşır suyuyla bekletildi yıkandı.
Çöp kovası yıkandı.
1 balkon süpürüldü. Diğer 2 balkon pislikten ağlıyor.
Şimdide ateş nöbetindeyim kızımın ateşi var öksürüyor geniz akıntısı da var. İburamin zero verdim ılık duş aldırdım rahatladı uyudu. Ateşliyken uyusun istemiyorum havale geçirir diye Kendimş yiyorum. Doktora sormuştum bir ara uyut ateş düşürücü verdiysen sıkıntı olmaz diyor ama içim rahat değil.
Derz yoruyorMutfağın derzlerini temizledim. Bulaşıkları dizdim. Evi süpürdüm.
Hadi gelin kızlar maratona çıkalım.
Ayy Allah korusunBöyle oluruz yosaEki Görüntüle 2568450
Kolay gelsin canımKapıyı seçtim siliyorum şimdi...
Evi yatakları her yeri topladım, şimdi uzandım tadım tuzum yok pekBir hamarat hatun gelsin. Bende uyuycam şimdi. Hava bulutlu yatiyonuz kesin
Canım seni etiketten çıkardım, parmağın düzelsin öyle, yorma kendini
Rabbim şifa versin canım
Derz yoruyor
Ayy Allah korusun
Kolay gelsin canım
Evi yatakları her yeri topladım, şimdi uzandım tadım tuzum yok pek
Niye üzüldün
Niye canım nereye kaçmış tadın tuzunCanım seni etiketten çıkardım, parmağın düzelsin öyle, yorma kendini
Rabbim şifa versin canım
Derz yoruyor
Ayy Allah korusun
Kolay gelsin canım
hahaha olsun valla dedim dur etiket olmadan işlerimi yapayımBende akşam kitap okumaya daldım 3 saat, sabah geldi aklıma etiket yapacaktım diye
Az güçlü birşeyler yesen kız haşlama tavuk çorbası falan toparlanmaz misinCanım seni etiketten çıkardım, parmağın düzelsin öyle, yorma kendini
Rabbim şifa versin canım
Derz yoruyor
Ayy Allah korusun
Kolay gelsin canım
Maşallah kız. Durumun nasıl başınSaat 9 dan bildiriyorum
Benim yatağımı
Oğlanın yatağını
Giden kızın yatağını topladım
Banyo tuvaletin çöplerini boşalttım
Çamaşırları ayırdım makineye koydum
Bi sepet katladım
Akşamdan çay bulaşıkları vardı kötüydüm yapamamıştım onları koydum çalıştırdım.
Ayva vardı yenmeyen doğrayıp hazırlamıştım oda pişti reçel oldu.
Ufak kızda kalktı yatağını topladım
Maşallah kız. Durumun nasıl başın
Son zamanlarda hiç keyfim yok canım, biraz gülsem kar yani. Bilmiyorum sebebini mutsuz ve gerginim hepNiye canım nereye kaçmış tadın tuzun
Çok iyi, böyle böyle alışırsın bu düzenehahaha olsun valla dedim dur etiket olmadan işlerimi yapayımişleri yapayım derken kkyı unutmuşum ahh benimde başladığım kitabım var 10 gündür elime alamadım
Fiziksel olarak değil ruhsal olarakAz güçlü birşeyler yesen kız haşlama tavuk çorbası falan toparlanmaz misin
İşte buSaat 9 dan bildiriyorum
Benim yatağımı
Oğlanın yatağını
Giden kızın yatağını topladım
Banyo tuvaletin çöplerini boşalttım
Çamaşırları ayırdım makineye koydum
Bi sepet katladım
Akşamdan çay bulaşıkları vardı kötüydüm yapamamıştım onları koydum çalıştırdım.
Ayva vardı yenmeyen doğrayıp hazırlamıştım oda pişti reçel oldu.
Ufak kızda kalktı yatağını topladım
Ani hareketler de artıyor mu. Dinleme dinlene yap kız duzelene kadarSakinim şu an oturdum 40 dk dolandım kolay değil
Kız noldu ruhen üzüldüm valla. Ruhen yorgun olunca hiçbir şeyin tadı olmuyorSon zamanlarda hiç keyfim yok canım, biraz gülsem kar yani. Bilmiyorum sebebini mutsuz ve gerginim hep
Çok iyi, böyle böyle alışırsın bu düzene
Kitapben
Fiziksel olarak değil ruhsal olarak
İşte bukendini hafiflemiş hissediyorsun değil mi
Son zamanlarda hiç keyfim yok canım, biraz gülsem kar yani. Bilmiyorum sebebini mutsuz ve gerginim hep
Çok iyi, böyle böyle alışırsın bu düzene
Kitapben
Fiziksel olarak değil ruhsal olarak
İşte bukendini hafiflemiş hissediyorsun değil mi
Bende aynı. İpin ucuda kaçınca daha tutulmuyorEveeethep öyle oluyodu zatende ben kendimi yönetemiyodum.
Yani kötü ruh halini işlerime yansıtıp daha kötü oluyodum elim kolum kalkmıyodu.
Mutlu değilim, artık hiç değilimKız noldu ruhen üzüldüm valla. Ruhen yorgun olunca hiçbir şeyin tadı olmuyor
Bende tam tersi, niye bu kadar temizlik düzen takıntım var, terapi gibi geliyor, evi düzenleyince temizleyince, ruhum da ki dağınıklık da geçecek sanıyorumEveeethep öyle oluyodu zatende ben kendimi yönetemiyodum.
Yani kötü ruh halini işlerime yansıtıp daha kötü oluyodum elim kolum kalkmıyodu.
Mutlu değilim, artık hiç değilim
Bende tam tersi, niye bu kadar temizlik düzen takıntım var, terapi gibi geliyor, evi düzenleyince temizleyince, ruhum da ki dağınıklık da geçecek sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?