Mutfağın derzlerini temizledim. Bulaşıkları dizdim. Evi süpürdüm.Neler yaptın canım
AminnBi sabahı yapalım bakalım. Sıkıntıdan midem bulanıyor alışamadım hastalanmasına halbuki 3 ay öncesine kadar her ay mutlaka 2 antibiyotik kullanan bir çocugum var. Neyse Allah daha beterinden korusun hepimizi.
Demir takılı. Çok basmamam lazım ama bebişin peşine koşuyorum mecburen. Onun da alcisi yeni çıktı.Evet canım biraz değişti. O sıra sana yazacaktım çıkmak zorunda kaldım. Ayağın tedavi olmadı mı senin niye ağrıyor ki. Üstüne basman mi sıkıntı oluyor
Allah razı olsun canım. Parmağımı çarptım. İncinmiştir diye önemsemedim ama morarmaya başlayınca gittim ki kırılmış. Rabbim beterinden korusunYaaa çok geçmiş olsun canım benim nasıl oldu kuzum bu
Dilos gitmişYaaa çok geçmiş olsun canım benim nasıl oldu kuzum bu
Elmami onlarGünaydın ❤
Eki Görüntüle 2568447
Kapıyı seçtim siliyorum şimdi...24 Aralık Ödevi
Bir mutfak penceresi silmek
Buzdolabı silmek
Bir kapı silmek
İçinden kendinize uygun olanları seçebilirsiniz
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
mavitosbik07
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
Bns
M Musluk Suyu
E enenisa
D Dilos06
Nur1835
@Lices_s
Anka
zebekine
Bende akşam kitap okumaya daldım 3 saat, sabah geldi aklıma etiket yapacaktım diyeGünaydın, dün akşam kk'yı unutmuşumama mutfağımı toparladım komple salonu da toparlayıp uyudum
Sabahı zor ettim valla hali fırçaliycam diyeAtaayemi zeynepyu iyiki geldin maratona gidek mi
İnşallah hemen uyur da giderizSabahı zor ettim valla hali fırçaliycam diyeacayip yağmur var cam işi yattı. Şu sipayi uyutuyum gidelim maratona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?