Valla dogru dedin de demeyeydin keske simdi nego okuyacak ahhahahahhanaNego evi sadece tahmin edebilirki tahmin edecegşnden de beter bir durumda
Cok calistin heralde kahveleri huplettigine göreAfiyet olsun efserimEki Görüntüle 3062253
Telsizi bozulmus artik dumanla
Canım ellerine sağlık
Benim bütün işler bitti bi ocak silinecek bi de bulaşık makinesi boşalacakşu an kahve yapıyom
Yapılanlar
Nevresimler değişti camlar açıldı
Toz alındı
Banyo tuvalet yıkandı
Çamaşır katlandı yerleşti
Dip köşe ev süpürüldü
Dip köşe halı altları dahil silindi
Mutfak toplandı tezgah boşaldı
Balkon toplandı
Kuşun kafesi temizlendi
Benim kuşlar yıkandı
Minik kuşu da yıkadım(eşim)
Aynalar silindi
Küçük kızı da yatağa attım uyur şimdi
He çiçeklerimi de suladım
Cok calistin heralde kahveleri huplettigine göre
Benim kızlar kargalardan önce uyanıp onlara kahvaltı hazırlıypVaaaaaaayyyyy helallllll
Kuzum benim çocuk yok, dolaplar da düzenli. Ev toparlamaca, silme süpürme yapacağım
Geçmiş olsun bonusum bu ara hava çok sık değişiyor yavrucaklar hep hasta bağışıklık sistemi diye bir şeyde kalmadı Rabbim sağlık versin buna da alışacağız artıkKızım okula gitmedi dünden beri rahatsız öğretmenide hasta zaten denk geldi 3 gün gitmiycek.
Kalktım artık toparlamaya. Patlıcan koydum fırına karnıyarık yapıcam inş
Zahmet olmasın simdi ise baslamadan yorulur kolun indir kaldir derkenJES Jös benim işe başlama kahvem diye bir olayım var cınım sadece iş bitince mi içilir
Hoş sen onu ilitir bir seferde de hipletirsinZahmet olmasın simdi ise baslamadan yorulur kolun indir kaldir derken
Iyi gunlerIyi gunler kizlar
Imsallahhhhhhh tez vakitte cocuk olur da ev talan olurKuzum benim çocuk yok, dolaplar da düzenli. Ev toparlamaca, silme süpürme yapacağım
Içine doğdu dimi iş yapacağım bebeğim
Cok gecmis olsun yavruyaKızım okula gitmedi dünden beri rahatsız öğretmenide hasta zaten denk geldi 3 gün gitmiycek.
Kalktım artık toparlamaya. Patlıcan koydum fırına karnıyarık yapıcam inş
Telsiz in düzeldi miIçine doğdu dimi iş yapacağım bebeğim
Amin canımImsallahhhhhhh tez vakitte cocuk olur da ev talan olur
Yook kocamınkiyle idare ediyorumTelsiz in düzeldi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?