- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
He kız yarı topladım sayılır evi sen naptınIçine doğdu dimi iş yapacağım bebeğim
Gözün aydınEvet ya sonunda buldum
Ay yıka veya yıkat kaldıkça ekşi ekşi kokar o neyle silersen silGüne harika başladım, kahvaltıda halıya süt döküldü
SayılırGünaydınnn
Bit pazarı gibi karışmış valizi toplamak sayılır mı kaptanım
Geçmiş olsun canım
Ula etiketledim yaNegooooooooooooo liste allah icin ya
Dedi ve hala çıkamadı diyorum bakalım doğru mu12 de deşetül vahşet bir maratona çıkmak istiyorum inşallahta çıkarım
Ay inşallah küf vs yapıp boyaları dökmez bi an önce hallolsun bariEvi topladım
Bulaşık makinesini boşalttım kirlileri yerleştirdim
Oturma odası ve mutfağı süpürdüm
Makineye çamaşır attım
Şimdi bir bardak çay aldım içip kaln yerleri süpürcem canım.
Banyomuz yukardan akıtıyor dün komşuyu aradım bugün sucu gelecek gibi
Zenci dudağına göre hesapladıysaBonus 'um kahve hazır gayfemizi içip şu buz dolabın hakkından gelelim
Kahvenin dudak payı biraz fazla olmuş eli kırılasıca makineye elli sefer diyorum elini korkak alıştırma diye
Ne olmuş kasırga mı çıkmışNego evi sadece tahmin edebilirki tahmin edecegşnden de beter bir durumda
TövbeTövbe de çabukzaten 10 dk lık mesafede nereye geliyo kalmaya evinde kalsın
Şuan kokmuyor ama burnum mu tıkalı ki acepAy yıka veya yıkat kaldıkça ekşi ekşi kokar o neyle silersen sil
Makinem türk amaZenci dudağına göre hesapladıysa
Hangisi küçük müKızım okula gitmedi dünden beri rahatsız öğretmenide hasta zaten denk geldi 3 gün gitmiycek.
Kalktım artık toparlamaya. Patlıcan koydum fırına karnıyarık yapıcam inş
Sütün içindeki bakteriler üremeye devam ettiğinden cart curt kaldıkça koku yaparmış bi arkadaşımın arabasına dökülmüş kılıfları çıkarıp yıkadım yine çıkmadı koku demişti sünger vs emdiği içinTövbe
Şuan kokmuyor ama burnum mu tıkalı ki acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?