- 25 Nisan 2022
- 148
- 326
- 23
- 29
NasilsinizIyi gunler
Lorik ne zaman duzelecek bu telefonYook kocamınkiyle idare ediyorum
İyiyim sagolun siz nasilsinizNasilsiniz
Geçmiş olsun
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım ❣
Dün gömme dolabı da indirip düzenlemiştim, yazmayı unutmuşum@Tenyearslatermavi @limonsuzcay @mimesis kizlar hafta sonu epey yoruldu bugun performans dusuklugunuz gormezden gelinecek. Rahatca yayin bakim totolari
Geçmiş olsun canımKızım okula gitmedi dünden beri rahatsız öğretmenide hasta zaten denk geldi 3 gün gitmiycek.
Kalktım artık toparlamaya. Patlıcan koydum fırına karnıyarık yapıcam inş
Bende iyiyim hamdolsun. Neler yapiyorsunuz bakalim ?İyiyim sagolun siz nasilsiniz
Geçmiş olsunSağol canım
Aslında iyi değil gibiyim ama ben de kendime bi şeyin yok abartma diyorum
Komple dolaplara girelim diye demiştim canım benim. Tamam o zaman yarın ortak bi iş bulup yaparızKuzum benim çocuk yok, dolaplar da düzenli. Ev toparlamaca, silme süpürme yapacağım
Aminnnn inşAllahImsallahhhhhhh tez vakitte cocuk olur da ev talan olur
Sağol canım benimGeçmiş olsun
Tamamen değil ama kısmen toparladıSağol canım benimeşin iyice toparlandı mı Kaynanan oğluşunu görmeye ve seni darlamaya geliyor mu
Güne harika başladım, kahvaltıda halıya süt döküldü
İyileşme süreci canım olur öyle. Kendini yormadan bol bol yürüyecek başka yapacak bir şeyi yok. İnşAllah hızlı atlatır.Tamamen değil ama kısmen toparladıdün akşam tamsiyonu düştü bayılır gibi fenalaştı .rengi falan gitti adamın. Tektim evde de çok korktum . Bugün iyi şükür.
Kayninişim dün de gelmedi ama 2 defa aradı bugün de ne aradı ne geldiallah hayra çıkarsın
Hakikaten ya buna da şükürgeçmiş ola . Ya ayran yada yoğurt döküleydi . Beterin beteri var
Kiminle garşı garşıya olduğunu bilmen gizelHoş sen onu ilitir bir seferde de hipletirsin
Tövbe de çabukİyileşme süreci canım olur öyle. Kendini yormadan bol bol yürüyecek başka yapacak bir şeyi yok. İnşAllah hızlı atlatır.
Aramadığına göre kalmaya gelecek olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?