Anne konusunda sansli kesimdesin. Allah basindan eksik etmesin canim benimEvet eskiden gelmiyordu üzülürdüm bebekten sonra arada bi geliyo artık hoşuma gidiyor yalan yok.Öyle tabi melek gibi kadın zaten onlar benim herşeyim Allah razı olsun onlardan.
Canom askom bebeyimmmmm@Anka Sağolasın canom kalktım mutfağı topladım. Enginar pişirdim ❤
Yaa hiç yazmamıştın canım öyle Allah evladını sana bağışlasın.Göbek, kollar, bacaklar morarıyo bayağ.Karın çıktıkça zorlaşıyor arada kanatıyorsun yaparken.Aradada yaparken çok acısada batırmak zorunda kalıyorsun.Bende 9 ay igne kullandim. Gobegim suzgec oldu. Ama allah varya sinek isirigindan daha az aci verdiriyor. Analik işte
Amin Allah razı olsun canım eminim seninde oğlan anne konusunda şanslı kesimde.Anne konusunda sansli kesimdesin. Allah basindan eksik etmesin canim benim
Bende onlem amacliydi acikcasi o yuzden dememisimdir. Yani testler temiz ama ben kullandim. Ne zarari olacak ki bebege iyi kan gotmesinin. Olmadi da şükürYaa hiç yazmamıştın canım öyle Allah evladını sana bağışlasın.Göbek, kollar, bacaklar morarıyo bayağ.Karın çıktıkça zorlaşıyor arada kanatıyorsun yaparken.Aradada yaparken çok acısada batırmak zorunda kalıyorsun.
İyi yapıyorsun bebişin herşeyden önemli.Benim evde bi çocuk daha var.Bi de gelenim gidenim çok ev altlı üstlü davetsiz gelende çok oluyor.Bu yüzden ev toplu tutmaya çalışıyorum.Tabi planlı olunca da işler çabuk bitiyor önür türlü işler birikiyor.Imam efendi ne demis benim dedigimi yap yaptigimi yapma diyebenimde o hesap.
Valla ben genelde günümü komple ogluma ayiriyorum ev is yemek ne varsa beklemeye aliyorum. O ne yapiyorsa bende onunla beraberim. Yatiyoz yuvarlaniyoz bazen de agliyoz geciyor iste gun
Esim geliyor 3 saatte komple ev islerimizi hallediyoruz yine bebeyle ugrasiyor sonra yatiyoruz iste.
Ayyyyy C Capanin Gururu Teyom demeli deli bir anasi var ama neseliyiz elhamdulillahAmin Allah razı olsun canım eminim seninde oğlan anne konusunda şanslı kesimde.
Bir tane daha olsa ve gelen giden olsa inan senin basardiginin çeyreğini yapamazdim ben bacim dogruya dogru. Benim gelen giden 5-6 ayda 1 anca. Belki komsu oda 30 dk durur gider. Habersiz alamam zaten. Gecen komsu aramis birazdan diye bende bugun müsait degilim dedim diyebildim yani. Senin kv ile olma aile apt faktorune ragmen azmin caban emegin takdirlik yeminleİyi yapıyorsun bebişin herşeyden önemli.Benim evde bi çocuk daha var.Bi de gelenim gidenim çok ev altlı üstlü davetsiz gelende çok oluyor.Bu yüzden ev toplu tutmaya çalışıyorum.Tabi planlı olunca da işler çabuk bitiyor önür türlü işler birikiyor.
Bir tane daha olsa ve gelen giden olsa inan senin basardiginin çeyreğini yapamazdim ben bacim dogruya dogru. Benim gelen giden 5-6 ayda 1 anca. Belki komsu oda 30 dk durur gider. Habersiz alamam zaten. Gecen komsu aramis birazdan diye bende bugun müsait degilim dedim diyebildim yani. Senin kv ile olma aile apt faktorune ragmen azmin caban emegin takdirlik yeminle
Efendim canımCanom askom bebeyimmmmm
Birbirinize oyle diyonuz ya laf dokunduruyorum domdommEfendim canım
Harcanmayayım değil miTeom yarin gel deha olarak ise basla
Ciddi açıklamışBirbirinize oyle diyonuz ya laf dokunduruyorum domdomm
2 saatlik uykuyla duruyom eylesme benle domdomCiddi açıklamış
Yani dediğin gibi çocuk bu engel olunamıyor ben de otobüste ibo showa bağlamak istemezdim ama daha fazla ağlayıp iyice krize girmesin diye şebeklik etmekten başka şansı kalmıyor insanınAyy estağfurullah kuzum bi bayana ve bebeğe bu şekilde düşünmek yakışmaz.Idare etmeyi bilmeli toplumumuz bebek bu ağlar çocuk bu arada yumurcaklık yapabilirler. Bazı çocuklar sevimli sevimli konuşur yada oynar ya benim çok hoşuma gider izlerim dinlerim gülümserim ne tatlı derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?