Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende 9 ay igne kullandim. Gobegim suzgec oldu. Ama allah varya sinek isirigindan daha az aci verdiriyor. Analik işte
Yaa hiç yazmamıştın canım öyle Allah evladını sana bağışlasın.Göbek, kollar, bacaklar morarıyo bayağ.Karın çıktıkça zorlaşıyor arada kanatıyorsun yaparken.Aradada yaparken çok acısada batırmak zorunda kalıyorsun.

Bende onlem amacliydi acikcasi o yuzden dememisimdir. Yani testler temiz ama ben kullandim. Ne zarari olacak ki bebege iyi kan gotmesinin. Olmadi da şükür
Benim gobus yagli olunca 9. Ayda da zorlanmadim cat cut vurdum igneleri

İyi yapıyorsun bebişin herşeyden önemli.Benim evde bi çocuk daha var.Bi de gelenim gidenim çok ev altlı üstlü davetsiz gelende çok oluyor.Bu yüzden ev toplu tutmaya çalışıyorum.Tabi planlı olunca da işler çabuk bitiyor önür türlü işler birikiyor.

Bir tane daha olsa ve gelen giden olsa inan senin basardiginin çeyreğini yapamazdim ben bacim dogruya dogru. Benim gelen giden 5-6 ayda 1 anca. Belki komsu oda 30 dk durur gider. Habersiz alamam zaten. Gecen komsu aramis birazdan diye bende bugun müsait degilim dedim diyebildim yani. Senin kv ile olma aile apt faktorune ragmen azmin caban emegin takdirlik yeminle

Yani dediğin gibi çocuk bu engel olunamıyor ben de otobüste ibo showa bağlamak istemezdim ama daha fazla ağlayıp iyice krize girmesin diye şebeklik etmekten başka şansı kalmıyor insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…