Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ellerine sağlık maşallah çaya mı geliyolar?

Ayy estağfurullah kuzum bi bayana ve bebeğe bu şekilde düşünmek yakışmaz.Idare etmeyi bilmeli toplumumuz bebek bu ağlar çocuk bu arada yumurcaklık yapabilirler. Bazı çocuklar sevimli sevimli konuşur yada oynar ya benim çok hoşuma gider izlerim dinlerim gülümserim ne tatlı derim.

Balimmm çok sağol
Bende tefekkür ederim esimlede öyleyiz şimdiki düşüncem su devlet bize üç Hak verdi onları denicez olmadı bak keyfine
İlk tedaviden sonra urolog görsün varikosel ameliyatı olsun derse onu da denriz tamamrn hayirlsi diyoruz hep sonuçta 10 senedir yok böyle de yaşanıyor çok şükür hrrseyimiz yerinde kadere de tevekkül etmek lazım takdiri ilahi bu da ölüm gibi ilk baslsrds 45 e kadar yolu var dedim ama şimdi şimdi daha da akilim basimda eşimde bende her duruma hazırlıklıyiz olmasa takdiri ilahi der hayata devam edicez

E hergün ev işi yapmak zorunda değilsin ya Bonus cum bi gün de yatıp dinlen.Iyi yapmışsın yarasın.:) Sana bi çiçek resmi ataktım hep unutuyorum nedir ne değildir hiç bilmiyorum nasıl bakmam lazım bu arkadaşa.

Öyle kuzum bu dünya da mal evlat daha bi sürü şey imtihan sebebi sayılmış.Benim yengemde tedaviye başladı yarın gidiyormuş:)sizin için ve onlar için dua edeceğim Rabbim kabul etsin inş. Büyük ihtimalle aşılama yapılacak bakalım o da çokça sabırlı inançlı bi insan.Allah yar ve yardımcımız olsun.

Allah razı olsun canım gönlünu seveyim
Umarm yengen de kavuşur hayırlısı olsun hakkında

Tubismavis badim ben genetik test yaptım trombofoli panelime bakıldı 2 genimde sıkıntı çıktı. Bebeğe kan akışı iyi gitmediğinden kalp atışı duruyor yada bebeğim olduğu haftada kalıyordu. Yüksek riskli sayılırdı genlerim hala görüş ayrılıkları var kadın doğumcular arasında bu konuda.İğne kullandım hergün kendime iğne yaptım dozu az gelse bebeğin kalbi durabilir.Bu öyle birşeydi ki yüksek dozda bebeği düşürebilir.Deneme yanılmaydı tedavim tabi e şükürler olsun ki iğne şifa oldu.Bi kutu iğne hala atmadım saklıyorum Ben hamileyken ay nasıl vuruyorsun iğne diyenler çöktü insan evladı için herşeyi yapar derdim tuhaf insanlar heryerde yahu.

Allah can sagligi versin canim olsun iyi olsun da varsin arada bir gitsin gelsin ne olacak. Zorda kalsan ilk o kosar eminim

Vay yavrum vayyy

Bende de aşılama iğnelerm duruyor
Ah kuzum sende neler yaşamışsim rabim batlarını guldursun inşallah
Bende ilk defa o zaman iğne yaptım.kendime bakalm bu sefer neler. Verçekler

Bende 9 ay igne kullandim. Gobegim suzgec oldu. Ama allah varya sinek isirigindan daha az aci verdiriyor. Analik işte

İşte bir diğer gurur kaynağım da burda
Yahu JES sen neler yapıyorsun gün içerisinde sende yazsana. Bi gizemli havalar gizemli takılmalar hayırdır kardişim. Birgününü yaz merak ettim bebeyle ne ediyorsunuz gün içinde.Yoksa şeyh karısı sen misin? Katyan mı var.

Allah can sagligi versin canim olsun iyi olsun da varsin arada bir gitsin gelsin ne olacak. Zorda kalsan ilk o kosar eminim
Evet eskiden gelmiyordu üzülürdüm bebekten sonra arada bi geliyo artık hoşuma gidiyor yalan yok. Öyle tabi melek gibi kadın zaten onlar benim herşeyim Allah razı olsun onlardan.

Imam efendi ne demis benim dedigimi yap yaptigimi yapma diye benimde o hesap.

Valla ben genelde günümü komple ogluma ayiriyorum ev is yemek ne varsa beklemeye aliyorum. O ne yapiyorsa bende onunla beraberim. Yatiyoz yuvarlaniyoz bazen de agliyoz geciyor iste gun

Esim geliyor 3 saatte komple ev islerimizi hallediyoruz yine bebeyle ugrasiyor sonra yatiyoruz iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…