Düzenli Evimiz & Hayatımız

Efser en son gaz doldurmaya gitmişti patlamadı inşallah oralarda bazen de yatmak gerek ben de 1 hafta falan yattım. Bu gün toparladım 1 hafta daha yatarım artık

Sıkıntı ettiğimiz şeyler var napalım Allah beterinden korusun.
Diyete başlıyomuşsun bizde başladık bayramdan sonra bir türlü adapte olamadım ben
Aynen benim de kafama takılan sıkıntılar var da su akacak yolunu bulucak biz dert ettiğimizle kalacağız. Rabbim ferahlık versin yüreğine

Aynen niyetlendim bakalım inşallah olur bu sefer takıl sen de peşime

Aynen benim de kafama takılan sıkıntılar var da su akacak yolunu bulucak biz dert ettiğimizle kalacağız. Rabbim ferahlık versin yüreğine

Aynen niyetlendim bakalım inşallah olur bu sefer takıl sen de peşime

İnşallah bu sefer olsun çok yılgınım yorgunum çok ihtiyacım var

İyi geceler canlarım, okuldan gelince yatak odamı iyice topladım, nevresimleri değiştirdim, mutfağı topladım makineyi yerleştirdim. Market alışverişini buzdolabına yerleştirdim. Akşam yemeğe görümceme gittik

İnşallah bu sefer olsun çok yılgınım yorgunum çok ihtiyacım var
Sen git benim dediğimi yap önce bak hala esniyorum. Ciddi nazar var üzerinde. Bi de çok alttan alma her şeyi. Kavga çıkmasın huzur kaçmasın diye içine atıp duruyorsun sanki. Bu kadar vericilik de iyi değil. Tabii git kalp kır demiyorum ama kırıldığın üzüldüğün yerlerde de belli et. Geçmişi de çok düşünme.

Efser Bonus canım badilerim naptınız bu gün anlatın hele

Şimdi yazacağım ama kem gözlü şevket burda mı ona göre kısaltarak yazayım

Annenler yakinsa birak oraya biraz evde rahat ol olmazmi
Çok yakın canım 2 sokak ötede ama pek bakan yok.Kız kardeşim ders çalışıyor annemde hasta bi kadın.Hakkını yemim çok iyi bi anne Allah başımızdan eksik etmesin oğlum içli köfte istedi buzlukta iç harcı vardı hemen çıkardı yaptık beraber salata yaptım birşeyler daha yapmıştı yedik hep beraber.Sadece yetişemiyor tahlil vermişti hastaneden gelmişti bugün, 6 çocuk var zaten sen düşün. Arada gelip biraz tutmalarını isterdim genç ve dinç bi annem olsaydı ama hasta gelince de kıyamıyorum hep iş yemek yapmış ömrü öyle geçmiş bi bayan.Evime gelince de rahat ettirmek beraber birşeyler yemek hoşuma gidiyor.

Sabah Yazdıklarım dan sonra
Kahvaltı yaptık mutfağı topladım bulaşık makinesi çalıştırdım
Oğlanın yatağını topladım
Makineye çamaşır attım
Tüm evi havalandırdım
2 banyonun klozeti lavabosunu ovdum
Komşular kahveye geldi
Kahve bulaşıklarını elimde yıkadım evi düzenledim
Çamaşırı serdim
Manav market işlerim vardı onu hallettim.
Makineye çamaşır attım
Kıza yemek hazırladım yarın. Yarın Misafir var az biraz hazırlık yaptım bulaşık makinesini boşalttım
Bulaşıkları yıkadım
Çamaşır serdim mutfağı tamamen topladım düzenledim

Oo iyi eğlenceler kuzum..Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin.Herşey Allah tan o dilerse herşey olur.İnancını asla kaybetme.Ben iki bebeğimi kaybettiğimde aradan da belli bi zaman geçmişti ara ara belki de başka bi çocuğum olmayacak Rabbim nasip etmeyebilir diye düşündüm.Ama inancımı da asla yitirmedim.Eşim ise asla karamsar olmayan biridir çokça tefekkür eden biridir onun bu hali beni hep olumlu etkiledi.Günlük tutmuştum ve test yaptığım gün tarihiyle kaydettim kızım olacağını biliyordum duygularımı yazmıştım. Yanlış anlama böyle söylemesi kolay diyebilirsin ama kaybettiğim dönem empatim çok daha fazla oldu tedavi gören bekleyen her bayan için.Her zaman dua ederim.Benim bi oğlum vardı ama kaybetmekte insanı üzüyor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…