- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Benim badim benden gazlıSen bugun iyiydin o sebeple git dinlen ama badini de unutma gazla ara ara
Efser en son gaz doldurmaya gitmişti patlamadı inşallah oralarda
Bi sıkıntı yoktur inşallahHiç tadım yok pazardan aldığım sardunya dikilcek öyle duruyor yapamıyorum içimden gelmiyor
Huyu huyuma işteEfser en son gaz doldurmaya gitmişti patlamadı inşallah oralardabazen de yatmak gerek ben de 1 hafta falan yattım. Bu gün toparladım 1 hafta daha yatarım artık
Bi sıkıntı yoktur inşallah
Aynen benim de kafama takılan sıkıntılar var da su akacak yolunu bulucak biz dert ettiğimizle kalacağız. Rabbim ferahlık versin yüreğineSıkıntı ettiğimiz şeyler var napalım Allah beterinden korusun.
Diyete başlıyomuşsun bizde başladık bayramdan sonra bir türlü adapte olamadım ben
Aynen benim de kafama takılan sıkıntılar var da su akacak yolunu bulucak biz dert ettiğimizle kalacağız. Rabbim ferahlık versin yüreğine
Aynen niyetlendim bakalım inşallah olur bu sefer takıl sen de peşime
Bonus bi okudum gıyabında ama inanılmaz esnedim çok nazar var üstünde. Banyo yap kafandan sirke kayatuzu karıştır dök. Kıyafetlerini de değiştir tekrar aynılarını giyme. Uyumadan yap mutlaka bak üşenme sakın.
Sen git benim dediğimi yap önce bak hala esniyorum. Ciddi nazar var üzerinde. Bi de çok alttan alma her şeyi. Kavga çıkmasın huzur kaçmasın diye içine atıp duruyorsun sanki. Bu kadar vericilik de iyi değil. Tabii git kalp kır demiyorum ama kırıldığın üzüldüğün yerlerde de belli et. Geçmişi de çok düşünme.İnşallah bu sefer olsun çok yılgınım yorgunum çok ihtiyacım var
Şimdi yazacağım ama kem gözlü şevket burda mı ona göre kısaltarak yazayım
Dün temizlik yok muydu sizin evde naptın o kadarAyaklarım kopuyor desem anlamısınız
Çok yakın canım 2 sokak ötede ama pek bakan yok.Kız kardeşim ders çalışıyor annemde hasta bi kadın.Hakkını yemim çok iyi bi anne Allah başımızdan eksik etmesin oğlum içli köfte istedi buzlukta iç harcı vardı hemen çıkardı yaptık beraber salata yaptım birşeyler daha yapmıştı yedik hep beraber.Sadece yetişemiyor tahlil vermişti hastaneden gelmişti bugün, 6 çocuk var zaten sen düşün.Annenler yakinsa birak oraya biraz evde rahat ol olmazmi
Bugün komşular kahveye geldi sonra alış veriş yaptım sonra biraz misafir hazırlığı yaptım sen halimi anlaDün temizlik yok muydu sizin evde naptın o kadar
Oo iyi eğlenceler kuzum..Bende hiç bişi yapmadım
Kinaya hazırlaniyorum doktora gittik ordan sahile eşimin kuzeni ile gezdik eğlendik yedik içtik 5 dk oldu eve gireli birazdsnda kinaya gidicem gece köye
Bu ay tüp bebeğe başlıyoruz insallah. Ama sperm degelrrinden dolayı cokda Umutlu olmasskda ilaçlara devam dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?