Bu cümle iki yöne de gider hangisiSeni negodan çok seviyorum kiskanma domdomummmmm
Bunusu daha çok seviyormuş seni az seviyormuş başka hangi yöne gidiyor ben göremedim başka yönBu cümle iki yöne de gider hangisi
Efser en son gaz doldurmaya gitmişti patlamadı inşallah oralardabazen de yatmak gerek ben de 1 hafta falan yattım. Bu gün toparladım 1 hafta daha yatarım artık
Yok yok geldi akşam sağ salim rahat olsun için
Badinizi sevmekte seli gibi olunBadiiiiimmmmmmmmmmmmmm napcan şehir dışarıda badiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm özlerim badiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm ulan badim @klbk33
Bende her hafta proluton depot vurundum ne yakardı oyyy bir hafta ağrırdı tekrar günü gelirdiBende 9 ay igne kullandim. Gobegim suzgec oldu. Ama allah varya sinek isirigindan daha az aci verdiriyor. Analik işte
Hadi gazan mübarek olsun80,7 ile diyete başladım inşallah bakalım
Benimkiler de kurumasın diye krem sürüyorlar aynalaraBen aynaları gün içinde gelip gidip siliyorum devamlı el izi leke yapıyorlar. Bazen tamamen suratları bile çıkıyor nasıl beceriyorlar bilmiyorumalın burun çene şeklinde
Geçmiş olsun neyi varÇok şükür iyim canım ama kızım ateşlenmiş okuldan alıp sağlık ocağına götürdüm
Hastaneye neden gidiyorsun? Yazdıysan görmedim kusura bakma.
Bende sipariş verdim
Kes canım kes gözlemliyorum kurallara uymayanlarıKizlarrrr bak 5 kisi tam liste gondermis o totolari keserim heeee
Negonun seni sevdiğinden daha çok da olabilirBunusu daha çok seviyormuş seni az seviyormuş başka hangi yöne gidiyor ben göremedim başka yön
Kuru fasulye mi?Öf ucuz diye ayıklanmamış fasulye aldım fasulye bana bakıyor ben fasulyeye;
Oh mis havada güzel gezin vallaAblam çağırdı badim oğlan okuldan gelince oraya geçtik kahvaltı yaptık beraber.Kızın çorbasını pişirdim yer mi bilemicemuyuttum.Bulaşıkları toparladık namaz kılacağım evde hiçbir iş yapamadım anlayacağın.Koca yok geziyoz Valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?