Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar gündüz hocaya sordum varikosel için şimdiden başlayabilirsiniz dedi bilgi alirsinjz dedi birincisi tutmazsa ikincisi için çözüm olur en azından eşimle de konuştum tamam elimizden geleni yapalım olmazsa takdiri ilahi dedi 24 Mayısa randevu aldım gidicez
Önceden sorun görmemişti ama şimdi en azından tekrar. Bı görüşür bilgi alırız gerek varmı yok mu olursa çocuk olma şansını vs yani içimizde kalmasın dedim eşimde anlayışla karşıladı o da elimizden geleni yapalim dedi en azından ilerde pişman olmayız yapmadik demeyiz diğer doktor görüşünude edinmiş oluruz

yazcak kadar yok kız genel olarak evde yigip ellemedigimiz şeyleri ayikladim düzenledim kaldırdım.

tozları aldim
eşimin milyon tane montu, kışlıkları kendi kisliklarimi vakumladim.
oğlanın dergi kitap etkinlik karne vs vs lerini ayikladim kaldırdım.
ilaçları ayikladim.
gardıropta boşalan yerlere disarda kalan eşyaları koydum.
camasir yıkadım eşim asti
evi süpürdü.
başka bisey yapmamış olabiliriz hatırlarsam yazarım
şimdi de bugünün menüsüne ihanet ederek kıymalı makarna yaptım. makarnayla sosu birleştirmedim ama

E daha ne olsun en çok oyalayan ıvır zıvır işleri yapmışsın
Afiyet olsun

E daha ne olsun en çok oyalayan ıvır zıvır işleri yapmışsın
Afiyet olsun

teşekkür ederim canım benim
keşke bütün ev işleri böyle detaylı olsa ince ince yapsam çok seviyorum ince iş.
artık bol bol çamaşır yıkayıp ütüleme yapcam

teşekkür ederim canım benim
keşke bütün ev işleri böyle detaylı olsa ince ince yapsam çok seviyorum ince iş.
artık bol bol çamaşır yıkayıp ütüleme yapcam
Ben ince ayrıntılı iş hiç sevmem, böyle haldır huldır iş yapmayı severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…