Evet eu, askı yeri de var. Ya kargo parası vermiyim dedim ekledimOooo maşallah para vermem o kadar derken aşmışsın kendinigüle güle kullan. İlbays çok büyük geldi benim elime sevmedim onu. Pella eu dimi yanlış almadın
Hayırlı olsun güle güle kullanEvet eu, askı yeri de var. Ya kargo parası vermiyim dedim ekledim
Merak ettim7000-8000 civarı oluyor canım genelde neden ki
Sağolasın gelsin de dolap sileyimHayırlı olsun güle güle kullan
benim çocukların peşinde iş yapmıyorumMerak ettim10 bin civarı benimde.
Beni de dürt ben de sileyimSağolasın gelsin de dolap sileyim
Okula gidip gelmeyi de ekleyince 10 bini geçiyor ama yürüyüşün yerini tutmuyor işte keşke tutsabenim çocukların peşinde iş yapmıyorumiş yapsam baya geçiyor
TamamBeni de dürt ben de sileyim
Aynen tutmuyor tutsa 80 i devirmezdimOkula gidip gelmeyi de ekleyince 10 bini geçiyor ama yürüyüşün yerini tutmuyor işte keşke tutsa
Sen de anca ortaligi harla dombikus ankaBunusu daha çok seviyormuş seni az seviyormuş başka hangi yöne gidiyor ben göremedim başka yön
Negoooo ben oksapar vuruyodum ama pruluton daha zormus oyle diyorlarBende her hafta proluton depot vurundum ne yakardı oyyy bir hafta ağrırdı tekrar günü gelirdi
Hmm evet ya sakura çiçekleri, bende duş jelini kullanıyorum çok beğeniyorum.Hatta stok yapacağım bi ara.Bimden japon kiraz çekirdekli sabun aldım çok güzel kokusu kızlar
Arkadaslar biri U UcanSupurge arkadaşımıza sorabilir mi ankaya yazdigimi o niye begenmemis. Sanırım bugünün sanslisi olmak istiyorDombul kuş anka
Sen misin bana dombik diyen kork bendenSen de anca ortaligi harla dombikus anka
Yaa çok yağlı bi iğne o yüzden çok yakıyor.Ben de vurundum ama Allah tan her hafta gerek olmamıştı.:)Bende her hafta proluton depot vurundum ne yakardı oyyy bir hafta ağrırdı tekrar günü gelirdi
Baciiiii züpürge ne etmedi kiYatakları topladım
Oğlanın çarşafı değiştirdim
Kahvaltı hazırladım topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Evi topladım dip köşe süpürdüm
Makineye çamaşır attım asılacak
Çamaşır katlanacak
U UcanSupurge badim sen ne yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?