Benim koca hasta olmadan önce öyleydimKoç Koç maşallah benegonun gozdesi olacaksin sonunda
6da uyanmış züpürge poğaça mayaladı bebeyi uyutup şekil vermeye devam etmeye gidiyorumKahvaltıya ne var aklıma hiç bir şey gelmiyor
Sene sonuna kadar vakti varmış. Bence de öyle yap yani.Eşim değiştirdi benimki değişecek, bak iyi dedin kilo verince değişeyim
Bende diyorum çiçeğinin kokusunu seviyorum çekirdeği nasıl
Eyüp Sabrinin Japon kiraz çiçeği kolonyası var evde. Seviyorum kiraz çiçeğini
Ellerine sağlık6da uyanmış züpürge poğaça mayaladı bebeyi uyutup şekil vermeye devam etmeye gidiyorumbir tepsinin şeklini verdim bebe huysuzlanınca yarım bıraktım yaptığım ölçüden üç tepsi çıkıyor dondurucuya gidecekler
Afiyet olsun size de canım ben de poğaçamı halledip bi sabah gayfemi içeyim işe güce dalıp unutuyorum birkaç gündürEllerine sağlık
Dünki salatadan köz sepzem var onu yağda cevireyim aklıma bu gün bir şey gelmedi
Benim oğlan pişiye sardı bu ara yine pişi istedi onu yaptımKahvaltıya ne var aklıma hiç bir şey gelmiyor
Ben annemlere gidicem birazdan ama bir iki iş yaptım yine az sonra yazarımBulaşık makinesini boşaltılm
Konsola konacakları (misafirlik) ayırdım
Yıkanan misafir Çatal kaşık vs parlattım
poğaça mayaladım bir tepsinin şeklini verdim
Tezgahta biriken bulaşıkları makineye teptim
mutfağın çöpünü çıkardım
elde yıkanacakları yıkadım
poğaça için maydanoz peynir karışımı hazırladım
golgefeslegeni baciii
Bebemi uyutuyorum işe devam
Benikiler kalkmadı bende atıştırdım çay içiyorumAfiyet olsun size de canım ben de poğaçamı halledip bi sabah gayfemi içeyim işe güce dalıp unutuyorum birkaç gündür
Afiyet şifa olsun miniğeBenim oğlan pişiye sardı bu ara yine pişi istedi onu yaptım
Günaydın
Kaşıkları nasıl parlattınBulaşık makinesini boşaltılm
Konsola konacakları (misafirlik) ayırdım
Yıkanan misafir Çatal kaşık vs parlattım
poğaça mayaladım bir tepsinin şeklini verdim
Tezgahta biriken bulaşıkları makineye teptim
mutfağın çöpünü çıkardım
elde yıkanacakları yıkadım
poğaça için maydanoz peynir karışımı hazırladım
golgefeslegeni baciii
Bebemi uyutuyorum işe devam
Var da bize denk gelmiyor bence.Uykuyu seven bebe mi varmış
Erkek kardeşim bizde ne hazırlasam diyorum bende ama buzlukta simit poğaça var.Kızartma yapabilirim yanınada haşlanmış yumurta yada patatesli yumurta canım istiyor bilemedim.Kahvaltıya ne var aklıma hiç bir şey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?