Kahvemi aldım geldim
Ben burdayım ama bonus yok gerçektenArı bile uçtu gitti gör şimdi hangi çicekte benim badişkolarım yok ortada
Kvesindedir bugün hafta sonu çoluk çocukta evde belki ondadırBen burdayım ama bonus yok gerçekten
Bende içeyimKahvemi aldım geldim
Kahvemi içtim gidiyordum tam iki lafın belini kıramadık bu gün.Kvesindedir bugün hafta sonu çoluk çocukta evde belki ondadır
Evi topla yapacağım kahvaltı bulaşığı yıkanacakKahvemi içtim gidiyordum tam iki lafın belini kıramadık bu gün.
Akşamdan bir kaç parça elde yıkanacak kaldı, sabah da kahvaltı hazırladım onları yıkayayım. Çamaşır var bi de katlanacak. Sonra etrafı şöyle üstten toplayıp çocukları dışarı çıkaracağım badim. Sen neler yapacaksın
Afiyet olsun bende çok severim bu tür şeyleri.Tereyağın köz patlıcanı ve kapya biberi çevirdim oğlan çok seviyor o ben yedikküçükte burun kıvırdıp gitti şimdi yemez sonra tost yapayım onada
İyiyim sağol canım, sen nasılsın? Ameliyat güzel geçti, şükür
Allah şifa versin canımSağolun kızlarsabah bi şeyi yoktu 2.ders ateşi çıkmış boğazına baktı viral enfeksiyon dedi. İlaçlarını kullanacak bikaç gün.
Çok şükür şimdi biraz daha iyi. En azından gece ateşi çıkmadı.
Ooooo anka listesini yapmisKahvemi içtim gidiyordum tam iki lafın belini kıramadık bu gün.
Akşamdan bir kaç parça elde yıkanacak kaldı, sabah da kahvaltı hazırladım onları yıkayayım. Çamaşır var bi de katlanacak. Sonra etrafı şöyle üstten toplayıp çocukları dışarı çıkaracağım badim. Sen neler yapacaksın
Negooooo bende yokum 2-3 saate atiyorum disariÇoook güzel temizlik yapasım var hemen yapıp sonra bir yerlere gidelim
Ben de azcık evde oturayımNegooooo bende yokum 2-3 saate atiyorum disari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?