- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Ortak bi yönümüz daha benim kız da pişi hastası bi ara seninki gibi sardı sık sık yaptırdı şu ara pek istemiyor şükürBenim oğlan pişiye sardı bu ara yine pişi istedi onu yaptım
Mutfak havlusu var ya güççük olanlar onun bi yanını ufak bi ıslıyorum önce ıslak tarafıyla geçiyorum sonra kuru tarafıyla oldu bittiKaşıkları nasıl parlattın
Daha ne olsunErkek kardeşim bizde ne hazırlasam diyorum bende ama buzlukta simit poğaça var.Kızartma yapabilirim yanınada haşlanmış yumurta yada patatesli yumurta canım istiyor bilemedim.
Pişiye bende bayılırım.Ortak bi yönümüz daha benim kız da pişi hastası bi ara seninki gibi sardı sık sık yaptırdı şu ara pek istemiyor şükür
Mutfak havlusu var ya güççük olanlar onun bi yanını ufak bi ıslıyorum önce ıslak tarafıyla geçiyorum sonra kuru tarafıyla oldu bitti
Günaydın tırtıl kardeşGünaydınnn
Tam böyle hissediyorum NegocumGünaydın tırtıl kardeş
Uykuna etkisi olmuyor mu yeğeninin hiçTam böyle hissediyorum Negocum
Uykum var yerlerde sürünüyorum
Tereyağın köz patlıcanı ve kapya biberi çevirdim oğlan çok seviyor o ben yedikErkek kardeşim bizde ne hazırlasam diyorum bende ama buzlukta simit poğaça var.Kızartma yapabilirim yanınada haşlanmış yumurta yada patatesli yumurta canım istiyor bilemedim.
Çay icesim var dur içelim başlıyalımÇoook güzel temizlik yapasım var hemen yapıp sonra bir yerlere gidelim
Geçmiş olsun canım nesi var
Eniştem ameliyat olacak canım, onun için gideceğim de henüz almadıkları için bir kahve içeyim dedim. Hâlâ bekliyorumgeçmiş olsun miniğe, çabucak iyileşir inşallah.
Limonsuzzcay kiz nasil oldu
Limonsuzzcay geçmiş olsun. İnşallah şimdi iyidir kızınız.
Sağolun kızlarGeçmiş olsun neyi var
Olmuyor Negom ya keşke olsaUykuna etkisi olmuyor mu yeğeninin hiçerkenden uyandırdığı için akşam erken yatmak gibi? Dün 9 da uykum geldi ayıp olmasın diye 10 a kadar bekledim
Sonunda kelebek olacaksın sabır
Çok geçmiş olsunSağolun kızlarsabah bi şeyi yoktu 2.ders ateşi çıkmış boğazına baktı viral enfeksiyon dedi. İlaçlarını kullanacak bikaç gün.
Çok şükür şimdi biraz daha iyi. En azından gece ateşi çıkmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?