Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim oğlan pişiye sardı bu ara yine pişi istedi onu yaptım
Ortak bi yönümüz daha benim kız da pişi hastası bi ara seninki gibi sardı sık sık yaptırdı şu ara pek istemiyor şükür
Kaşıkları nasıl parlattın
Mutfak havlusu var ya güççük olanlar onun bi yanını ufak bi ıslıyorum önce ıslak tarafıyla geçiyorum sonra kuru tarafıyla oldu bitti

Pişiye bende bayılırım. Yumurcaklar ağzının tadını biliyor.

Tam böyle hissediyorum Negocum
Uykum var yerlerde sürünüyorum
Uykuna etkisi olmuyor mu yeğeninin hiç erkenden uyandırdığı için akşam erken yatmak gibi? Dün 9 da uykum geldi ayıp olmasın diye 10 a kadar bekledim
Sonunda kelebek olacaksın sabır

Erkek kardeşim bizde ne hazırlasam diyorum bende ama buzlukta simit poğaça var.Kızartma yapabilirim yanınada haşlanmış yumurta yada patatesli yumurta canım istiyor bilemedim.
Tereyağın köz patlıcanı ve kapya biberi çevirdim oğlan çok seviyor o ben yedik küçükte burun kıvırdıp gitti şimdi yemez sonra tost yapayım onada

Geçmiş olsun canım nesi var

Eniştem ameliyat olacak canım, onun için gideceğim de henüz almadıkları için bir kahve içeyim dedim. Hâlâ bekliyorum geçmiş olsun miniğe, çabucak iyileşir inşallah.

Limonsuzzcay geçmiş olsun. İnşallah şimdi iyidir kızınız.

Geçmiş olsun neyi var
Sağolun kızlar sabah bi şeyi yoktu 2.ders ateşi çıkmış boğazına baktı viral enfeksiyon dedi. İlaçlarını kullanacak bikaç gün.
Çok şükür şimdi biraz daha iyi. En azından gece ateşi çıkmadı.

Uykuna etkisi olmuyor mu yeğeninin hiç erkenden uyandırdığı için akşam erken yatmak gibi? Dün 9 da uykum geldi ayıp olmasın diye 10 a kadar bekledim
Sonunda kelebek olacaksın sabır
Olmuyor Negom ya keşke olsa
Ben aşırı uykusuzken bile uykuya dalma sorunu yaşıyorum.
Kelebek miii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…