Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaa canları sağolsun işte annelik zor imkanı olan baba olsun

Ayy Mete gündüz hic hareket etmezdi hic ne zaman ki aksam uyumaya gittim o zaman başlardı tekmelemeye. Diyolar ya karnında ne zaman hareketliyse dogdugunda da o saatlerde uyanık olur diye cok dogruymus. Bebekkende uyanmazdı ben yataga giderdim tam uyuyacakken kalkardı aglardı

Aynen canım genel anestezi olsa zaten kendimize gelmemizde uzun sürer ben ameliyathaneden çıkarken gözlerim acıktı daha odaya bile gitmemistim. Cıktık kapıda herkes ilk kez gördüler bebegi beni
Ben kızımda genel olmuştum ne büyük salaklık diyorum. Ben nerdeyse yarım saat sonra gitmişim odaya giderken o asansöre binerken hop hop yerlerde ağrımı hatırlıyorum. Ağrıyla uyanmam inlemem falan ay çok kötüydü. Kimse de spinal ol demedi yav

Bence bu çok doğru. Benim kızımda hep sabah 8 gibi kımıldamaya başlardı. Ve gerçekten uykusu da hep düzenli oldu

Ayy bunu demeseydin iyiydi ya

Bazanın altını boşaltıp düzenleyip yerleştirdim
Kıyafetlerimi komple boşalttım
Yazlık kışlık ayırıp kaldırdım düzenledim
Bulaşık makinesini boşalttım
Çıkanları yerleştirdim
Diğer odalardan da topladım biraz biraz

Kız ben dedim ya sana niye genel oluyosun diye genelde kendine gelmesi zor oluyomus dedim görümcemi örnek vermiştim bide o zaman ohooo hic dinlememissin beni bunca yıllık arkadaşlık boşaymış
Ayy bunu demeseydin iyiydi ya
Nasıl olsa uyanacak limonsuz bilsen nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…