- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Rabim şifa versin kuzum.Merhaba kızlar ablam 6 aylık hamile bi takım sıkıntılar var hastaneye gittiler.Moralim çok bozuk duaya ihtiyacımız var.Ins.yeğenime birşey olmaz sağ salim geçer herşey en hayırlısıyla.
Mabus damlarında mı kaldın senBir yerde uslup cezasi bir yerde de hakaret ettim onun cezasi
Ziyaretci erkeklerden biri gibiKız alışamadım daha sana
Efoooooo canimmmm disardan okudum gordum yazdiklariniMabus damlarında mı kaldın sen
Sağolasın canım benimHakkında hayırlısını nasip etsin Rabbim kolaylık versin
Umarım sorun olmaz canım.Merhaba kızlar ablam 6 aylık hamile bi takım sıkıntılar var hastaneye gittiler.Moralim çok bozuk duaya ihtiyacımız var.Ins.yeğenime birşey olmaz sağ salim geçer herşey en hayırlısıyla.
Çok üzüldük gördün demiEfoooooo canimmmm disardan okudum gordum yazdiklarini
Hayırlı olsun canım Umut ediyorum tez vakkitte güzel habeler alırızSağolasın canım benim
Hayırlısı ile nasip olsun İnşallah canımYok canım. Tedaviye başladım tekrar. Kafam allak bullak doğal olarak. O yüzden
Geçmiş olsun canım inşallah bir şey olmazMerhaba kızlar ablam 6 aylık hamile bi takım sıkıntılar var hastaneye gittiler.Moralim çok bozuk duaya ihtiyacımız var.Ins.yeğenime birşey olmaz sağ salim geçer herşey en hayırlısıyla.
Hayırlısıyla olumlu güzel sonuçlar alırsın inşallah ❤Yok canım. Tedaviye başladım tekrar. Kafam allak bullak doğal olarak. O yüzden
Gecmis olsun canimMerhaba kızlar ablam 6 aylık hamile bi takım sıkıntılar var hastaneye gittiler.Moralim çok bozuk duaya ihtiyacımız var.Ins.yeğenime birşey olmaz sağ salim geçer herşey en hayırlısıyla.
Yıkadım astım katlamadım daha. Evi hallettim daha yeni oturdum. Kızı uyutmak için. Bir daha soguklsr gelecekmiş o yüzden agırdan alırdım herhaldeKızların odası bitti küçükler ayrıldı çok yoruldum çünkü iki gün giyip çıkarıp atmışlar katlamaktan kollarım gitti nasıl omuzlarım sızlıyo kızdımda baya.
Benim odaya allah kerim
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin sag salim kucağına alır inşallahMerhaba kızlar ablam 6 aylık hamile bi takım sıkıntılar var hastaneye gittiler.Moralim çok bozuk duaya ihtiyacımız var.Ins.yeğenime birşey olmaz sağ salim geçer herşey en hayırlısıyla.
Saglıklı evlatların olur inşallahYok canım. Tedaviye başladım tekrar. Kafam allak bullak doğal olarak. O yüzden
Yemek yaptımbugün neler yaptım
Kahvaltı hazırladım
bulaşık makinesini boşalttım
Kahvaltı bulaşıklarını makineye dizdim
Ocak ve tezgah sildim
süt kaynattım yoğurt yapmak için
oturma Salona süpürge çektim
oğlumla dışarı çıktık
dışarıdaki işlerimi hallettim
markete gittim
henüz akşam yemeği yapmadım
akşam yemeği yapacağım Bugün başka da bir şey yapmayı düşünmüyorum çünkü çok yorgunum
Sağol canım, inşallahSaglıklı evlatların olur inşallah
İnşallah canımHayırlısıyla olumlu güzel sonuçlar alırsın inşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?