Kızların odası bitti küçükler ayrıldı çok yoruldum çünkü iki gün giyip çıkarıp atmışlar katlamaktan kollarım gitti nasıl omuzlarım sızlıyo kızdımda baya.Yine denk geldik. Bunda bi iş var bak aramızda bi bag var yazlık kışlık kıyafet için
Hoşgeldin yazacaktım işlere daldım kaldı
Kız alışamadım daha sanaevi, yatakları topladım
pizza malzemeleri doğradım, hamur mayaladım
üç tepsi pizza yaptım , ikisi dondurucuya gitti
tepsileri yıkadım, mutfağı toparladım
oyuncakları , ortalığı topladım evi süpürmek için fakat bebe durmadı süpürmedim
bebe uyanınca evi süpüreceğim
golgefeslegeni
Keşke bana da bi yapan olsa şöyle
Hakaret dediğim de yanlis anlamayin gerizekali dedim sadece. Oyle ana avrat dumduz gitmedimBir yerde uslup cezasi bir yerde de hakaret ettim onun cezasi
Bunu benim boynumdan atlayarak yapmaya çalıştığını düşün öyle bir haldeydim az önce
Ben de kendime alışamadımKız alışamadım daha sana
Selam kızlar bugün yoruldum baya listemi yapayım hemen
Oğlumla kahvaltı yaptık kaldırdım
Nevresimleri değiştirdim
1 sepet çamaşır katladım yerleştirdim
1makine çamaşı attım astım topladım
Tüm evi topladım süpürdüm
Oğlumun beşiği büyütmek için balına geçtim vidaları çıkardım beşik kısmını kaldıramadım
Dağıttıklarımı toparladım öyle bıraktım yarın babamı çağırıcam
Yemek yaptım (patlıcan közleme / bakla yemeği)
Oğlanı dışarı çıkardım
Yemeği yedik mutfağı topladım
Çocuğun bitmeyen bi enerjisi var bugün hala tepemde koltuk tepelerinde sinirlerimi zorluyor
U UcanSupurge
Hayırdır teyocanım önemli bir şey yoktur umarımNego başkanım. Bir süre aktif olamayabilirim (gören de der iş yapmaktan perişan oluyordum, sayfa bensiz nasıl toparlanacak ). Emeğine karşılık etiketlere dönüş yapamayınca da üzülüyorum. Etiketlerden çıkarabilirsin canım.Fırsat buldukça iznin de olursa sohbetlere ara ara katılırım. Yok olmazsa da tekrar aktif olabildiğimde yazarım
Yok canım. Tedaviye başladım tekrar. Kafam allak bullak doğal olarak. O yüzdenHayırdır teyocanım önemli bir şey yoktur umarım
Hakkında hayırlısını nasip etsin Rabbim kolaylık versinYok canım. Tedaviye başladım tekrar. Kafam allak bullak doğal olarak. O yüzden
En iyisini yapıyorsun canım.Kendi problemleri halletsinler canım kv gel dedi diye gittim benim yapacağım hiçbir şey yok
Bende 10 yaş büyük koca koca insanlar yeri geldim senden büyüğüm der saydırmayı iyi biliyolardı şu saatten sonrada ben küçüğüm siz halledin demek bana düşer
Ben sana yapayım sonra sende bana yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?