Amin inşallahMerhaba kızlar ablam 6 aylık hamile bi takım sıkıntılar var hastaneye gittiler.Moralim çok bozuk duaya ihtiyacımız var.Ins.yeğenime birşey olmaz sağ salim geçer herşey en hayırlısıyla.
Sayfa da eksikliğin belli öyle demeNego başkanım. Bir süre aktif olamayabilirim (gören de der iş yapmaktan perişan oluyordum, sayfa bensiz nasıl toparlanacak ). Emeğine karşılık etiketlere dönüş yapamayınca da üzülüyorum. Etiketlerden çıkarabilirsin canım.Fırsat buldukça iznin de olursa sohbetlere ara ara katılırım. Yok olmazsa da tekrar aktif olabildiğimde yazarım
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versinYok canım. Tedaviye başladım tekrar. Kafam allak bullak doğal olarak. O yüzden
Hunim nirdeee benimBebeyi sallıyorum hu hu hu Allah’tan buraya nasıl bağladım ben de bilmiyorum
Ne kadar ben yaaEvettttt kızın yazlıkları çıkardım. Yarısını yıkıyorum. Akıllı ben gene naptım dedim ki hazır dagıldı küçükleri de ayırayım
Sonra evn pis oldugu aklıma geldioldugu gibi dolaba tıktım hepsini
Şimdi ev topladım süpürüp silicem toz alıcam
Çok teşekkür ederim canım benimSayfa da eksikliğin belli öyle deme
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Hay tövbeler olsunKina yakmadiginiz kaldiydi
Amin Allah razı olsun.Rabim şifa versin kuzum.
Şimdilik yatış verildi 26 haftalık erken doğum görünüyor.Umarım sorun olmaz canım.
amin sağol canım.Geçmiş olsun canım inşallah bir şey olmaz
amin canım Allah razı olsun erken doğum gözüküyorGecmis olsun canim
Sağlıkla vaktinde kucağına alır inşallah
Amin inş.Allah razı olsunGeçmiş olsun Rabbim şifa versin sag salim kucağına alır inşallah
Hepinizden Allah razı olsun kızlarAmin inşallah
Çok üzüldüm ablan için havuç suyu da çok iyi geliyor yapıp göturseniz fayda eder belkiAmin Allah razı olsun.
Şimdilik yatış verildi 26 haftalık erken doğum görünüyor.
amin sağol canım.
amin canım Allah razı olsun erken doğum gözüküyor
Amin inş.Allah razı olsun
Hepinizden Allah razı olsun kızlarerken doğum tehtidi var.Bebiş çok küçük ablam bugün kontrole gitmiş devlet hastanesine normalde özele gidiyordu iyiki fark edilmiş suyu çok azalmış durumda maalesef ki.Yinede Allah tan ümit kesilmez nice erken doğup hayata tutunan bebişler var.Kafam ablamda elimden duadan başka birşey de gelmiyor çok üzgünüm.Gün doğmadan neler doğar bizler için en hayırlısını Rabbim nasip etsin.
Erva alinti. Yapınca gördümAmin Allah razı olsun.
Şimdilik yatış verildi 26 haftalık erken doğum görünüyor.
amin sağol canım.
amin canım Allah razı olsun erken doğum gözüküyor
Amin inş.Allah razı olsun
Hepinizden Allah razı olsun kızlarerken doğum tehtidi var.Bebiş çok küçük ablam bugün kontrole gitmiş devlet hastanesine normalde özele gidiyordu iyiki fark edilmiş suyu çok azalmış durumda maalesef ki.Yinede Allah tan ümit kesilmez nice erken doğup hayata tutunan bebişler var.Kafam ablamda elimden duadan başka birşey de gelmiyor çok üzgünüm.Gün doğmadan neler doğar bizler için en hayırlısını Rabbim nasip etsin.
Takvimine kurban selizimHiçbir şey yapmadım
Ayy kurban olurum selizim gecicek insallah bugünler deMide bulantısı iyice zorlamaya başladı hiç tadım yok
Canım benim bu güzel kalbin en kısa sürede kendi heyecanlarına tanık olsun inşallahTakvimine kurban selizim
Aman yapma mide bulantısı vs tadını çıkar geçer elbet kuzum
Duana kurban tatlı dillimCanım benim bu güzel kalbin en kısa sürede kendi heyecanlarına tanık olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?