Hadi gozunuz aydin olsun inşallahKızlar ablam taburcu oluyor şükürler olsun çok mutluyum.Sıkıntılar var takibi yapılacak ama olsun bebiş içeride şimdilik büyümeye devam edecek Allah'ın izniyle. Allah'ım tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun tüm hastalara da şifa versin inş.
O tek parça seviyor domdomBide enter yapsa tadından yenmez
Ramazan dan önce verdim tüm halıları 400 tutu
Eczaneden krem aldım iz kalmasın diye onu sürüyorum ara ara susam yağı sürüyorum
Ovuyorum tabi domdom
Demi bak cok dogru dedin hep ovdugum icin kiymeti olmuyor arada ovmem lazimOhoo her gafana esende ovarsan
Demi bak cok dogru dedin hep ovdugum icin kiymeti olmuyor arada ovmem lazim
Nerem kofik ulaEfo nedirsin kofik efo
Yara iğleşmeye başlayınca kaşınmaya başlar derler.Patladı bile canım farkında dahi olmadan.Acısı yok deli gibi kaşınıyor sürekli kabuk bağlayıp soyuluyor şükür o hasasiyeti kalmadı
Çok fena patlatmamaya çalış patlarsa yarayı temiz tut enfeksyon almasın dikkat et
Aynısını söyledimÇok sevindim dikkatli olsun az sıksın dişini sağlıkla kalan aylarını geçirsin
Sağol canım,hepiniz sağolun canlar.Hadi gozunuz aydin olsun inşallah
Vay vicdansiz vayJES 10 sn bakınca hipnoz oluyorsun artık kurabiye ne derse o
Geçmiş olsun canımSağol canım var numara. Çok büyük değil ama bebişin üzerini değiştirirken, onu tutarken bi de tam o parmagımı tutuyor:) falan bulaşıkta sıkıntı olacak ama geçer inş.
Badim badicim
Bu ne kıyafettir allah sen bilirsinBadim badicimkızın kıyafetlere daldım çıkamadım sırada verilecekler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?