Su nerden geliyo benim yerde halı ıslanmıştıBir kontrol ediyim orasını bidaha
Bir badim bile yok kendi kendime yazıp çiziyorumBenim badi @Gecenin Tenhasi herkes işleri yapıp anlatıyor bende bi selam vereyim
Ulan sen istemiyorum ben komiserim demedin miBir badim bile yok kendi kendime yazıp çiziyorum
Komserler de övülmek takdir edilmek isterUlan sen istemiyorum ben komiserim demedin mi
Eve giren çıkan herkes canisi basedemezsinKim kız o millet bana gönder sen onları
O da doğru ama benle farklarını gözlemlemek içindi kuzuYalnız siz de onların temizliğini düzenini eleştiriyorsunuz burada
Bilmeden ödevi de yapmışım18 mayıs ödevi
Balkon silmek veya yıkamak.
Buzdolabı silmek.
Çamaşır makinesi deterjan gözünü temizlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@D u t
@N u r
@Selizay
@-Erva-
Tubismavis
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
Ayy canımÇok sinir oldum şu an ya. Yaptıklarını biz bile biliyoruz burda. Sen o milletle görüşmeyi kes en iyisi
ben olayim diyecegm de haddim degilBir badim bile yok kendi kendime yazıp çiziyorum
Ben pril gold dan çok memnunum.Her makineye aynı deterjan uymuyor gibi.Hiç kullanmadım. Ben hep fairy kullanıyordum, kokusunu eşim sevmiyor diye pril gold aldım en son ama onun temizliğini beğenmedim pek. Kaşıklar bulanık bulanık oldu.
Hmm anladım canım teşekkür ederim cevap için.☺ İndirimde fairy bulsam alacağım da denk düşmedi.Hersey ateş pahası tabletler uçmuş resmen.Teneffus Zili kötü değil canım uzun süre kullanmaya göre değil çok doldurmıycan pis koymıycan tabi
Daha düzelmedi mi canımÜtünün buharıyla yaktım kuzum 2. Derece yanık olduaile hekimine git
Benim yeni yeni düzeldi şimdi iz için krem kullanıyorum deli gibi kaşınıyor
Valla hep yeşil diye duydum ben.Yok kiz o yesil degil mavi gozun nazari deger derler. Boyle boncuk gibi maviler varya. Onlara derler. Ama anne olarak bizkm de nazarimjz degiyordur bol bol okurum bende insallah
Evet canlar selamlar
Daha şimdi oturdum yaptıklarımı yazayım dedim
Mutfak toplandi
Bulaşık Makinesi çalıştirildi bosaltildi
Mutfak dolapları iç dış silindi.
Çekmeceler düzenlendi
Fırın iç dış cami temzlendi
Bı yandanda sobada yemeklerimi yaptım
Tezgah Ocak lavabo tezgah arkası camasir suyu ile silindi
Ocak gözleri açıldıiçi iyice temzlendi
Çamaşır yıkandi toplandı yerleştirildi
Mutfak sandalye kılıfları masa örtüsü yıkandı serildi
Halılar kaldirildi yerler soba etrafı silindj
Yerleştirildi
Balkon supuruldu koltuk örtüleri sirkelendi
Koltuklar supuruldu
Arkaları şupuruldu silindi
Yerleri silindi
Masave sandalyelerin tozu alındı
Kapı önü betonu yıkandı
Odalarda toz alındı halilar kaldırıldı
Yerler supuruldu silindi
WC banyo çamaşır suyu ile yıkandı
Kendimi de duşa attım çıktım
Kadayifa şerbet hazırlanıyor
Hazır ezogelin çorbası yapilcak
Nego Teneffus Zili
Okuyamadım sayfaları sonra inşallah
Sağol badimmmValla hep yeşil diye duydum ben.Oku avuçlarına üfle vücuda sür ellerini bebiş ve kendine hadiste öyle anlatılıyor.
Yine süpersin maşallah badim.
Tamam canim oyle yaparim cok teşekkürederim bilgilendirdigin icinValla hep yeşil diye duydum ben.Oku avuçlarına üfle vücuda sür ellerini bebiş ve kendine hadiste öyle anlatılıyor.
Yine süpersin maşallah badim.
Ben seni 7 24 ovuyorum vicdansız negoooooooooKomserler de övülmek takdir edilmek ister
Ulen cilekler ne guzel duruyor canim cektiNego Tubismavis i badim bende, Oğlanı sabah okula bıraktım. Okuldan geldi yemeğini hazırladım üzerini falan değiştirdik. Bulaşık makinesini boşalttım. Mutfak dolabının 3 rafını yağ çözle silip düzenledim. 1 posta çamaşır toplandı katlanmayı bekliyo. 1 posta asıldı. Elde yıkayacaklar yıkandı. Çöpler çıkartıldı. Yatağın örtüsü ve battaniye yıkandı astım.Bebişi hiç saymıyorum emzir üzerini değiş altını aç uyut falan kaç defa yapılıyor en çok vakit alanda şimdilik o zaten. Ha bi de ek gıdaya geçiş var onunla uğraşıyorum şuan tadımlar falan işte.:)
Rica ederim canım hiç önemli değil bildiğimiz kadarıyla söylüyoruz işte.Tamam canim oyle yaparim cok teşekkürederim bilgilendirdigin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?