- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Benimde öyle o yüzden katmak istedim hatta eşim iş çıkışı pazara uğrayacak listeye hemen ekleme yapim diye düşündüm.Ulen cilekler ne guzel duruyor canim cekti
Oyy ek gidasina kurban onunNego Tubismavis i badim bende, Oğlanı sabah okula bıraktım. Okuldan geldi yemeğini hazırladım üzerini falan değiştirdik. Bulaşık makinesini boşalttım. Mutfak dolabının 3 rafını yağ çözle silip düzenledim. 1 posta çamaşır toplandı katlanmayı bekliyo. 1 posta asıldı. Elde yıkayacaklar yıkandı. Çöpler çıkartıldı. Yatağın örtüsü ve battaniye yıkandı astım.Bebişi hiç saymıyorum emzir üzerini değiş altını aç uyut falan kaç defa yapılıyor en çok vakit alanda şimdilik o zaten. Ha bi de ek gıdaya geçiş var onunla uğraşıyorum şuan tadımlar falan işte.:)
Nazara uğrattıNaptin la bardaga
Valla ben etmedim
Komseri görünce kaçıyoruzGidiyom la ben
Ovuyon muBen seni 7 24 ovuyorum vicdansız negooooooooo
Bide enter yapsa tadından yenmezUlen cilekler ne guzel duruyor canim cekti
Acısı yok deli gibi kaşınıyor sürekli kabuk bağlayıp soyuluyor şükür o hasasiyeti kalmadıDaha düzelmedi mi canımannem kantoron yağı gönderecek valla ben normalde yakar elimi suya bile tutmam o kadar ama buhar yanığı cidden fenaymış su topladı o kötü oldu.
Çok sevindim dikkatli olsun az sıksın dişini sağlıkla kalan aylarını geçirsinKızlar ablam taburcu oluyor şükürler olsun çok mutluyum.Sıkıntılar var takibi yapılacak ama olsun bebiş içeride şimdilik büyümeye devam edecek Allah'ın izniyle. Allah'ım tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun tüm hastalara da şifa versin inş.
Seninki gibi değil ama elimin üstü ızgaraya değip yanmıştı tahin yağını sürmüştüm bol bol iyi gelmiştiAcısı yok deli gibi kaşınıyor sürekli kabuk bağlayıp soyuluyor şükür o hasasiyeti kalmadı
Çok fena patlatmamaya çalış batlarsa yarayı temiz tut enfeksyon almasın dikkat et
Ramazan dan önce verdim tüm halıları 400 tutu12 den yıkıyolarmış eskiden bütün halıları verdim mi 100 tutardı iki yolluk halı 140 tutuyo
Eczaneden krem aldım iz kalmasın diye onu sürüyorum ara ara susam yağı sürüyorumSeninki gibi değil ama elimin üstü ızgaraya değip yanmıştı tahin yağını sürmüştüm bol bol iyi gelmişti
Ovuyorum tabi domdomOvuyon mu
Efo nedirsin kofik efo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?