Sen zatenn zayıfsın olmaz ben domdomu kesicem senin yerinekalbimden vurdun beni canısı
doğumdan sonra totosu kesebilirsin biraz da göbeğimi kes tabi
Mışıl mışıl uyusun biz beklerizDersi yoksa uyuyordur bence
Sen zatenn zayıfsın olmaz ben domdomu kesicem senin yerine
Buradayım badimmm, biraz keyifsizim depresyona mı giriyorum acaba
Hayırlı cumalar badişlerimmmmmmmmLimonsuzzcay K klbk33
Bugün dersim full + full, dua edin bana çabuk geçsin
Negommmmm sana da günaydın canım nego
Jes benim sadece göbeğim var ondan kessen birazSen zatenn zayıfsın olmaz ben domdomu kesicem senin yerine
Doğumdan sonra nasılsa vereceksinkaç kiloyum bilmiyorum ces
Videonun sonunda bir yere gümleyecekler diye bekledim ahahha
Ekran çok sallandı bilemiyorumVideonun sonunda bir yere gümleyecekler diye bekledim ahahha
Duygu değişimleriniz hamilelikten olabilir. Full derken kaçta bitiyor. Siz branş öğretmenimisinizBuradayım badimmm, biraz keyifsizim depresyona mı giriyorum acaba
Hayırlı cumalar badişlerimmmmmmmmLimonsuzzcay K klbk33
Bugün dersim full + full, dua edin bana çabuk geçsin
Negommmmm sana da günaydın canım nego
Evet canım branş, normalde benim dersim 13:30 da başlayıp, 17:30 da bitiyor, bugün hiç boşluk yok arasız 11:30 17:30Duygu değişimleriniz hamilelikten olabilir. Full derken kaçta bitiyor. Siz branş öğretmenimisiniz
İyiyim canım sağol, her cuma olduğu gibi bugün de erken kalktım. Birşeyler atıştırıp seladan önce babamı görmeye mezarlığa gideceğim.
Günaydın canım.Çok dikkat et bu kadar emek veriyorsun hiçbir şey şuan bu tedaviden önemli değil badim. Önceliğin bu olsun, Allah ın izniyle hayırlısıyla bebiş nasip olsun inş.Günaydın kızlar bende iğnelerimi yaptım
Saati saatine kullanıyorum bu sefer ilaçları bakalm ne olcak hava ne güzel sıcak bı tek çamaşır işim var bugün bı de rutin supurme
Gözüm kör olmasın öğlen giddiyorsun aralıksız diyorsunEvet canım branş, normalde benim dersim 13:30 da başlayıp, 17:30 da bitiyor, bugün hiç boşluk yok arasız 11:30 17:30
Ama aralıksız ahahhahaGözüm kör olmasın öğlen giddiyorsun aralıksız diyorsun
5 buçukta kalktım ben kk ya girmedimDomdommmmmmmm sen nerde kaldın la
8:34 te yazılan bu mesaj esnasında çocukları gönderirken baktığım camı yeni bezimle siliyor idimKimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?