İyiyim canım sağol, her cuma olduğu gibi bugün de erken kalktım. Birşeyler atıştırıp seladan önce babamı görmeye mezarlığa gideceğim.
Sen nasılsın?
Oldu canımmmmm siparişle çalışmıyorum kafama göreJes benim sadece göbeğim var ondan kessen biraz
Sen badinle niye nufus dairesindeki memur gibi resmi konuşuyon bakim totosunu kestiğimDuygu değişimleriniz hamilelikten olabilir. Full derken kaçta bitiyor. Siz branş öğretmenimisiniz
Ediyorum cnm inşallah ya öncelik zaten bu brnm için de bakalm hakkımızda hayırlısı diyorumGünaydın canım.Çok dikkat et bu kadar emek veriyorsun hiçbir şey şuan bu tedaviden önemli değil badim. Önceliğin bu olsun, Allah ın izniyle hayırlısıyla bebiş nasip olsun inş.
Vaaaaay kınıfır bedreng olur diye salon ortasında halay çekecem az kaldıGüne böyle başladım
Dün hepsini değiştim27 mayıs ödevi
Nevresim değiştirmek.
Bugün bol bol dua edelim, tefekkür edelim.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@D u t
@N u r
Selizay
@-Erva-
Tubismavis
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
@Minik Meleklerim
@Maya-
@Nikinik
Kız haklıymış resmi olmakta baksana şunaHadi kalkın cuma berekettir, iş yapın parlatın her yeriiiieve girince mis gibi koksun şöyleeeeeee Limonsuzzcay K klbk33
K klbk33 badim ben senin işi anlamadım pek bazen evde oluyorsun, belli günler mi çalışıyorsun nasıl oluyor badim açıkla ulen hemen
Kafana güncelleme yap yazılımını değişsenOldu canımmmmm siparişle çalışmıyorum kafama göre
Benim satırlar çok işlevsel kofik bile keser sen rahat olKafana güncelleme yap yazılımını değişsen
Bizi kum saatine cevirse satırların bir işe yarasın
Vaaaaay kınıfır bedreng olur diye salon ortasında halay çekecem az kaldı
Sağı solu alırken eşit alsınBenim satırlar çok işlevsel kofik bile keser sen rahat ol
Benim de dikkatimi çekti, sonra beni sevmiyor diyorum anlamıyonuzSen badinle niye nufus dairesindeki memur gibi resmi konuşuyon bakim totosunu kestiğim
Onun mizacı öyle la hemen duygusala bağlama gebloBenim de dikkatimi çekti, sonra beni sevmiyor diyorum anlamıyonuz
Dün akşam değiştirip yıkayıp astım27 mayıs ödevi
Nevresim değiştirmek.
Bugün bol bol dua edelim, tefekkür edelim.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@D u t
@N u r
Selizay
@-Erva-
Tubismavis
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
@Minik Meleklerim
@Maya-
@Nikinik
Geçen minik bana siz dedi birkaç saat kendime gelemedimSen badinle niye nufus dairesindeki memur gibi resmi konuşuyon bakim totosunu kestiğim
Minik gece uyurken götü açıkta kaldığından demiştirGeçen minik bana siz dedi birkaç saat kendime gelemedim
Oooo badim nerelerdesin ya huGeçen minik bana siz dedi birkaç saat kendime gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?