- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Nevresimleri değiştireyim , bol bol dua da edeyim:) Bugün ödevler bende kaptanım27 mayıs ödevi
Nevresim değiştirmek.
Bugün bol bol dua edelim, tefekkür edelim.
kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@D u t
i p e k
@Selizay
@-Erva-
Tubismavis
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
The
@Nikinik
Oo iyisin işler erken bitmiş.Kuruyan çamaşırlar katlandı yerlestirildi
Yıkanan çamaşır asıldı. Başka isim yok Teneffus Zili Nego
Maşallah senin de küçük bebeğin var herhalde. Ben bebeğimle niye hiçbir şeyi doğru düzgün yapamıyorum acaba yaOo iyisin işler erken bitmiş.
Badim ben de;
Kallavi bi kahvaltı sofrası hazırladım.
Bulaşık makinesinden yıkananlar dizildi
Kirliler kondu.
Balkonu cifle fırçaladım çiçekleri suladım suyunu çektim.
Salonun camını sildim.
Kızı uyuttum uyandı şimdi oğlanla limonata yaptık tatlı eşliğinde bi serinleyelim dedik. Devam edeceğim işlere inş. Fırına yağçözücü sıktım tüm yağı inmiştir önce onu bi silmem gerekiyor.
Doğumdan sonra nasılsa vereceksin
Ay sorma gıcık olduk senin şu izin konusuna, biz de iple çekiyoruzlevo bebeğim❤❤
çok şükür iyiyim iple çekiyorum iznin geleceği günü
Eşim il dışına sınav görevine gitti arkadaşlarım gelecek kalacaklar kaç gündür iki çocukla temizliği hazırlığı anca bitti ama cillop ettim evi camlar filan gıcır gıcırOooo badim nerelerdesin ya hu
Bahaneyle yapmışsın işte ne güzelEşim il dışına sınav görevine gitti arkadaşlarım gelecek kalacaklar kaç gündür iki çocukla temizliği hazırlığı anca bitti ama cillop ettim evi camlar filan gıcır gıcıronlar gelmese töbe silmezdim camları
Valla inan gece ölü gibi düşüyorum yatağa akşam toptan yazayım dedim yaptıkça yazmak daha iyi o yönden haklısınBahaneyle yapmışsın işte ne güzelyazsaydın ya buraya da bak herkes badiş badiş takılıyor mahsun kaldım buralarda
Badim bende kahve içmeye indim 1 de 5 Dk önce geldimOo iyisin işler erken bitmiş.
Badim ben de;
Kallavi bi kahvaltı sofrası hazırladım.
Bulaşık makinesinden yıkananlar dizildi
Kirliler kondu.
Balkonu cifle fırçaladım çiçekleri suladım suyunu çektim.
Salonun camını sildim.
Kızı uyuttum uyandı şimdi oğlanla limonata yaptık tatlı eşliğinde bi serinleyelim dedik. Devam edeceğim işlere inş. Fırına yağçözücü sıktım tüm yağı inmiştir önce onu bi silmem gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?