Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oğlumla ikimize kahvaltı hazırladım yaptık
Mutfağı topladım
Yatakları topladım
Bim e gidip geldik
Balkonu yıkadım
Balkon masa sandelyerini bulaşık deterjanıyla bi güzel yıkadım
Banyo paspasını yıkayıp astım
Lavaboyu klozeti ovdum banyoyu yıkadım
Balkonun kalan 2 parça perdesini yıkayıp astım
Poğaça yaptım
Tekrar mutfak topladım
Oturma odası ve mutfağı süpürdüm
Akşama tantuni yapıcam tavuğu ocağa koydum

Şimdi hazırlanıp oğlumu parka çıkarıcam

Bizim kızda aynı şekilde canım eşim yardım ediyor yoksa yapamam.Yada oğlum azıcık da olsa oyalıyor.

İyiyim canım sağol, her cuma olduğu gibi bugün de erken kalktım. Birşeyler atıştırıp seladan önce babamı görmeye mezarlığa gideceğim.
Sen nasılsın?
Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşAllah
Çok şükür iyim canım. Kapının önüne indim komşularla çay içtik.

Yarına bı dunya misafir vareşimin kardeşi kuzenleri bitane kuzeni uzun kalıcak kuzenler kafa dengi en azından ama yarına bı dünya yemek isi var Allah'tan ev temiz
Canım sen tedaviye başlamadın mı? Zaten işin bitmiyor bi de yine misafir, yine yoğunluk

Sen eve gitmişsindir badim hadi maratona çıkalım beraber

Maşallah ne güzel. Benim eşim anca akşamları oyalayabiliyor , bir de haftasonu. Keşke homeofis falan çalışsa
Benimde üst katımda kv var hiç 5 dk dahi bakmaz torununa.Eşim 2.çocukta biraz el atar oldu yoksa işin içinden çıkılmıyor canım 2 çocukla

Eveet bugün güzel iş çıkardım mutluyum elhamdülillah:)
3 odanın penceresini sildim.Toplamda 4 pencere.
Mermerlerini köpüklü suyla sildim demirlerini de sildim.
Pazardan alınanları yerleştirdim.
Yukka balkondaydı içeri aldık saksısını sildim altını yıkadım çamaşır suyuyla miss gibi oldu.Yaprakların tek tek tozunu aldım.
Ev süpürüldü
Yerler silindi.
Yemek yaptım gezen tavuk aldık suyuna da pilav pişirdim salata da yaptım çorbamda vardı yendi.
Duş aldım bulaşıklarıda yerleştirince işim bitiyor inş.

Benimde üst katımda kv var hiç 5 dk dahi bakmaz torununa.Eşim 2.çocukta biraz el atar oldu yoksa işin içinden çıkılmıyor canım 2 çocukla
Benimki torun hastası, yakın olsa bakar ama uzak iyidir iyi hoş böyle de iki haftada bir gidip kalıyoruz. Yatılı misafirliği hiç sevmem

Benim de yukkam var birkaç hafta önce aldım. İnşallah sever evimi

Tubismavis badim ek olarak ayrıntılı bi fırın temizliği yaptım tellerini söktüm ızgarasını cifledim falan tertemiz oldu.
Bulaşıklarda toparlandı.
Harikasın badimm
Bende bulaşık Makinesi çalıştirildi
2 tane tencere yıkandı
Ocak tezgah lavabo silindi
Şimdilik bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…