golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Bizim kızda aynı şekilde canım eşim yardım ediyor yoksa yapamam.Yada oğlum azıcık da olsa oyalıyor.Maşallah senin de küçük bebeğin var herhalde. Ben bebeğimle niye hiçbir şeyi doğru düzgün yapamıyorum acaba yaŞu sıralar ya illa kucağımda olacak ya da kolundan tutup yürüteceğim. Popitosu yere değdiği anda çığlık atıyor
Afiyet olsun badim.Badim bende kahve içmeye indim 1 de 5 Dk önce geldim
Kuruyan çamaşırlari yerleştirdim
WC yikandi
Havlular konuldu
Başka isim kalmadı
Maşallah ne güzel. Benim eşim anca akşamları oyalayabiliyor , bir de haftasonu. Keşke homeofis falan çalışsaBizim kızda aynı şekilde canım eşim yardım ediyor yoksa yapamam.Yada oğlum azıcık da olsa oyalıyor.
Dedi ve kahvaltı hazırlayıp makinaya çamaşır atmak dışında bişey yapamadıBen azıcık uzanayım, sonra işleri yapıp sonra geleyim
Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşAllahİyiyim canım sağol, her cuma olduğu gibi bugün de erken kalktım. Birşeyler atıştırıp seladan önce babamı görmeye mezarlığa gideceğim.
Sen nasılsın?
Canım sen tedaviye başlamadın mı? Zaten işin bitmiyor bi de yine misafir, yine yoğunlukYarına bı dunya misafir vareşimin kardeşi kuzenleri bitane kuzeni uzun kalıcak kuzenler kafa dengi en azından ama yarına bı dünya yemek isi var Allah'tan ev temiz
Sen eve gitmişsindir badim hadi maratona çıkalım beraberHadi kalkın cuma berekettir, iş yapın parlatın her yeriiiieve girince mis gibi koksun şöyleeeeeee Limonsuzzcay @klbk33
@klbk33 badim ben senin işi anlamadım pek bazen evde oluyorsun, belli günler mi çalışıyorsun nasıl oluyor badim açıkla ulen hemen
Ben de senden çok umutluyum samdanımevet hala umutluyum limonsuzum
Benimde üst katımda kv var hiç 5 dk dahi bakmaz torununa.Eşim 2.çocukta biraz el atar oldu yoksa işin içinden çıkılmıyor canım 2 çocuklaMaşallah ne güzel. Benim eşim anca akşamları oyalayabiliyor , bir de haftasonu. Keşke homeofis falan çalışsa
Ulaaaaa bu da cannnn ölem miiiiiiiSen eve gitmişsindir badim hadi maratona çıkalım beraber
Benimki torun hastası, yakın olsa bakar ama uzak iyidir iyiBenimde üst katımda kv var hiç 5 dk dahi bakmaz torununa.Eşim 2.çocukta biraz el atar oldu yoksa işin içinden çıkılmıyor canım 2 çocukla
Benim de yukkam varEveet bugün güzel iş çıkardım mutluyum elhamdülillah:)
3 odanın penceresini sildim.Toplamda 4 pencere.
Mermerlerini köpüklü suyla sildim demirlerini de sildim.
Pazardan alınanları yerleştirdim.
Yukka balkondaydı içeri aldık saksısını sildim altını yıkadım çamaşır suyuyla miss gibi oldu.Yaprakların tek tek tozunu aldım.
Ev süpürüldü
Yerler silindi.
Yemek yaptım gezen tavuk aldık suyuna da pilav pişirdim salata da yaptım çorbamda vardı yendi.
Duş aldım bulaşıklarıda yerleştirince işim bitiyor inş.
Harikasın badimmTubismavis badim ek olarak ayrıntılı bi fırın temizliği yaptım tellerini söktüm ızgarasını cifledim falan tertemiz oldu.
Bulaşıklarda toparlandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?