Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar tayinimiz çıkmış bu sene hiç beklemiyorduk 1.5 ay sonra falan tasiniriz sanirim. Ben ne yapayım yavas yavas toparlanayim mi Bi de burda yalnızım yardım edecek kimse de yok

Kızlar tayinimiz çıkmış bu sene hiç beklemiyorduk 1.5 ay sonra falan tasiniriz sanirim. Ben ne yapayım yavas yavas toparlanayim mi Bi de burda yalnızım yardım edecek kimse de yok
Hayırlı olsun. Yardıma gelecek kimse var mı şehir dışından falan Kullanmadıklarını yavaş yavaş toparlarsan iyi olur herhalde canım

Hayırlı olsun. Yardıma gelecek kimse var mı şehir dışından falan Kullanmadıklarını yavaş yavaş toparlarsan iyi olur herhalde canım
Sagolasin canım. Yardıma gelecek kimse yok malesef. Burdaki arkadaşlarım da sınava hazırlanıyor onları da çağırmak istemem. İlk defa kendi başıma toparlanacagim nerden başlayacağım napacagim hiç bilmiyorum

Halledersin inşallah kolayca. Benim tecrübem yok bu konuda ama kızlar yardımcı olur mutlaka. Yakın zamanda Eva ve K klbk33 taşındı bildiğim kadarıyla

Yatakları hurca koy.
Bolca kutu bul
Mutfak malzemelerini kutula. Herbirinden 1er tane kullanacaklarını ayır. Onları en son kutu yap. Üstüne de yaz. Gittiğin evde ençok o işine yarayacak.
Kitapları, kıyafetleri kutula.
Perdeleri en sona bırak. Onu da yaz. Gittiğin yerde lazım olacak.
Büyük eşyaları taşımacılar söküyor. Gittiğin yerde takıyorlar. Sana içlerini doldurmak kalıyor.
Ben herşeyi grup grup kutuladım. Oyuncaklar, çocuk kıyafetleri, kendi kıyafetlerimiz, mutfak malzemeleri(tencereler, kaşıklar, tabaklar, bardaklar vb..) başta biraz zaman alıyor ama ev düzene giriyor.
Kolay gelsin. En çok mutfak oyalıyor insanı. Taşınanların videolarını izle. İyi fikirler olabiliyor.

Hayatımda hiç taşınma yaşamadım.Taşınırsam gelip sana soracağım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…