Orası Türkiye'mi?Çok sıcak acayp sıcak evşn her yanı açık yine de yok sıcak. Yarrabi daha mayıs ayını bitirmedik temmuz agustosta ne ederiz
Hayırlısı olsun canım benim inşallah müjdeli haberlerle gelirsin bizeDün transfer oldum başkanım. Test sonucuna kadar minimal işler yapacağım
Bizim burası da gündüz aşırı sıcak akşam üzeri rüzgar yağmur sanırsın gündüz çöl sıcağı yaşamadıkOrası Türkiye'mi?
Canım hayirlisiyla güzel haberler al insallahDün transfer oldum başkanım. Test sonucuna kadar minimal işler yapacağım
Hayırlı olsun. Yardıma gelecek kimse var mı şehir dışından falan Kullanmadıklarını yavaş yavaş toparlarsan iyi olur herhalde canımKızlar tayinimiz çıkmış bu sene hiç beklemiyorduk 1.5 ay sonra falan tasiniriz sanirim. Ben ne yapayım yavas yavas toparlanayim mi Bi de burda yalnızım yardım edecek kimse de yok
Sagolasin canım. Yardıma gelecek kimse yok malesef. Burdaki arkadaşlarım da sınava hazırlanıyor onları da çağırmak istemem. İlk defa kendi başıma toparlanacagim nerden başlayacağım napacagim hiç bilmiyorumHayırlı olsun. Yardıma gelecek kimse var mı şehir dışından falan Kullanmadıklarını yavaş yavaş toparlarsan iyi olur herhalde canım
Ben de verdim sanıyordumOlan badilerin çoğu hakkını verdi de he canım he
Yenilik proje gazlama yapmıyorum artık çoğu kişi uymuyor çünkü
golgefeslegeni @Ziya
Teneffus Zili @Tenyearslatermavi
Eva @mimesis
Hakkını verdiler badiliğin
Halledersin inşallah kolayca. Benim tecrübem yok bu konuda ama kızlar yardımcı olur mutlaka. Yakın zamandaSagolasin canım. Yardıma gelecek kimse yok malesef. Burdaki arkadaşlarım da sınava hazırlanıyor onları da çağırmak istemem. İlk defa kendi başıma toparlanacagim nerden başlayacağım napacagim hiç bilmiyorum
Sağolasın canım benimCanım hayirlisiyla güzel haberler al insallah
Yatakları hurca koy.Sagolasin canım. Yardıma gelecek kimse yok malesef. Burdaki arkadaşlarım da sınava hazırlanıyor onları da çağırmak istemem. İlk defa kendi başıma toparlanacagim nerden başlayacağım napacagim hiç bilmiyorum
İnşallah canımHayırlısı olsun canım benim inşallah müjdeli haberlerle gelirsin bize
Müjdeli haberle gelirsin inş.canım Allah ım hayırlısını nasip etsin.Sen yerinden bile kalkmaDün transfer oldum başkanım. Test sonucuna kadar minimal işler yapacağım
Hayatımda hiç taşınma yaşamadım.Taşınırsam gelip sana soracağım inş.Yatakları hurca koy.
Bolca kutu bul
Mutfak malzemelerini kutula. Herbirinden 1er tane kullanacaklarını ayır. Onları en son kutu yap. Üstüne de yaz. Gittiğin evde ençok o işine yarayacak.
Kitapları, kıyafetleri kutula.
Perdeleri en sona bırak. Onu da yaz. Gittiğin yerde lazım olacak.
Büyük eşyaları taşımacılar söküyor. Gittiğin yerde takıyorlar. Sana içlerini doldurmak kalıyor.
Ben herşeyi grup grup kutuladım. Oyuncaklar, çocuk kıyafetleri, kendi kıyafetlerimiz, mutfak malzemeleri(tencereler, kaşıklar, tabaklar, bardaklar vb..) başta biraz zaman alıyor ama ev düzene giriyor.
Kolay gelsin. En çok mutfak oyalıyor insanı. Taşınanların videolarını izle. İyi fikirler olabiliyor.
Öyle heralde
Layloncoraptım önce
Aramıza hoşgeldinLayloncoraptım önce
Ee napıyosunz burda?Ben yatıyorm mesela şöyanAramıza hoşgeldin
Domdommmmİç idivide ildim bik bik bik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?