- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Bu genç gız halleri hep havalardanYeni birini daha bulduüzerime gül kamyonu kokladı
Olan badilerin çoğu hakkını verdi de he canım he
Yenilik proje gazlama yapmıyorum artık çoğu kişi uymuyor çünkü
golgefeslegeni U UcanSupurge
Teneffus Zili Tubismavis
Eva @mimesis
Hakkını verdiler badiliğin
Sonunda dün yazı tam hissetmemle oglaninda dahil ortaliktaki bütün kışlıklar nihayet kaldırıldıİstanbula yaz geliyeaah şal boğazıma yapıştı zor durdum
Erzurum cumhuriyetiArkadaşlar ben Türkiye deym de siz nerdesiniz
Benim yardım edenim coktu sagolsunlar. B3n3gimde kucuk çok zorlanirdim yoksa.Sagolasin canım. Yardıma gelecek kimse yok malesef. Burdaki arkadaşlarım da sınava hazırlanıyor onları da çağırmak istemem. İlk defa kendi başıma toparlanacagim nerden başlayacağım napacagim hiç bilmiyorum
Sanırsam içimizdeki en hamarat hanım sensinSelam canlar
Sabah 10 dan beri yemek bulaşık işleri
Yaptıklarım .
Yataklar toplandı
Odalar supuruldu
Balkon supuruldu
Ev terlikleri makinede yıkandı
Kahvaltı bulaşığı makineye atıldı
Mutfak supuruldu
Ocak tezgah lavabo silindi
Sobada yemeklerimi yaptı m
Pilav
Karnıyarık
Şeker tane fasulye
Su anda fırında da sekerparem pişiyor
Smdi tekrar mutfak toplandi supuruldu
Soba etrafı temizlendi
Ocak tezgah lavabo silindi tekrardan
WC banyo ya bakicam birazdan o kadar
Allah allah neden acaba emzirirkne daha çok alınır halbuki. Yediğin halde halsiz olman çok tuhafYediğim halde eriyorum arkadaşım hemde herşeyi bende bunu anlamadım.İyi birşey gibi gözüksede ben halsizlikten ayağa kalkamıyorum anlayamadım. Emzirmeden kaynaklanıyor sanırım.
Teyoooooommmmm Allahım hadi inşallah sımsıkı tutunsun sağlıkla gelsin inşallah miniğimizzzzzDün transfer oldum başkanım. Test sonucuna kadar minimal işler yapacağım
Yök kuzum est. Rutin işler malum ev işiSanırsam içimizdeki en hamarat hanım sensin
Sağol canım, bol istirahatla vakit geçiriyorumMüjdeli haberle gelirsin inş.canım Allah ım hayırlısını nasip etsin.Sen yerinden bile kalkma❤
Dua et canım, senin duan daha çok kabul olurTeyoooooommmmm Allahım hadi inşallah sımsıkı tutunsun sağlıkla gelsin inşallah miniğimizzzzz
Zaten badişko normalde de çok iş yapmıyordu
1 haftadır bu şarkının adını hatırlamaya çalışıyorum sizle paylaşmak içinBayiliriiim
Ben badicigimle buluşamıyorum ki ama çok iş yapıyoruz demi M Musluk Suyu
Evet evet çok uyumluyuz en az biz yazıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?