Düzenli Evimiz & Hayatımız

odevlerin tam ihtiyac duyulacak seyler bayildim ben bu ise normalde benjm kafamda supurge tozdan ileri gitmiyordu temizlik :))

Günaydın Cumartesi enerjisi olsun
Bayiliriiim
Ben badicigimle buluşamıyorum ki ama çok iş yapıyoruz demi M Musluk Suyu
Badi olarak uyumluyuz göze batmıyoz diye düşünürken Aktif Lora
Evet evet çok uyumluyuz en az biz yazıyoruz

Gece halen bataniye alıyoruz dağlarımızda halen kar var akşam cam filan açamıyoruz
Gece bizim ev yanıyordu resmen pencereleri açtım. Geçen günlerde açmıyorduk bebiş hastalanır diye.Şimdi inanılmaz sıcak oldu acayip nem var zaten Adana da.Allah ım affetsin ama nefret ediyorum adana nin yazından yemin ederim Arabistan dan farkı yok çöl sıcaklığı var burada.Biz açamayız tabi yüksekte olanlar daha rahattır Feke, Saimbeyli,Tufanbeyli Pozantı vs oraların dağlarında vardır zaten.

1 haftada sadece akşam yemelerini kestim ve 1 kilo gitmiş onun enerjisiyle çok koşturmak lazım
Yediğim halde eriyorum arkadaşım hemde herşeyi bende bunu anlamadım. İyi birşey gibi gözüksede ben halsizlikten ayağa kalkamıyorum anlayamadım. Emzirmeden kaynaklanıyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…